Ezgiii11 Umutunannesi28 Banyo küvet destegi var bak onuda bakabilirsin süngerde koyan var içine yda. O şekilde kullanda var babyjem soft
Umutunannesi28 Ezgiii11 küvet desteğinin ucu bebeğin bacak arasını acıtır mi acaba ? Benim ilk gebeligimde tecrubesizim o konuda
Ezgiii11 ballisiyavrum Gogus kalkanı. Süt gelsede kalkan içine dokuluyor humus kapagında sogutma özelliği var oda göhüs ucuna destek veriyor kalkan sürtünmeyi önlüyor..
hvvayldz27 Ezgiii11 Trendyol e bebek sayfasından bebe kıyafeti aldım ama küçük geldi mağazadan değişim yaparlar mı
Ezgiii11 Umutunannesi28 Ben acıtcagıno zannetmiyorum tam oraya yatırmiyacakaınız ki isterseniz kıyatleri yada sünger koyabilirsiniz
07-02-2019 Ezgiii11 yaa allah sızı gonderdı 🤭su ee bebegın anne yanı war baby side dıye kahwerengı gecen hafta ındırımdeymıs bıtmıs bıdaha ne zaman ındırıme gırer bı fıkrınız war mı bıde onerır mısınız
Ezgiii11 Mom54544 Sevi bebe buyuk var magaAya gittiniz de bir bakın derim eger ama sizin file cok inceymiş destek vs yok
Ezgiii11 Hemdem_23 buyusede kullanabilirsin aslında canım bu ürün gercekten cok kullanışlı o üstündeki korumayı müşteriler ayrıca almak zorunda kalıyorlarlar
Mom54544 Ezgiii11 bakayım bı mağazaya gittiğimde teşekkür ederim Evet Bimden alınan 35 liralık küvet ne beklenir ki filesinde 🤭
ASL93 Ezgiii11 fiyatı önemli degil yüksek olabilir çekiş gücü ve müşteri memnuniyeti olsun yeterli. Gögüs pompası
Mom54544 Ezgiii11 ama fiyat olarak farklılıklar var 😂 hevesle gidip ilk aldığım şeydi bu eşimin dırdırını çekiyorum gittin koşa koşa aldın kırıldı falan diye 😂😂