Havvanure Ezgiii11 merhaba Allah gönderdi sizi😍 Katlanabilir küvetim var ona uygun file öneriniz var mı marka model boyutu 80×46×23
Ezgiii11 Havvanure Küvetlerde hepsi standart oluyor genelikle ama süngerli kendiliğinden olanlar var canım
NurCeren00 Ezgiii11 emzirme sütyeniiiiii. Deneyemiyoruz, iade de yok bedeni tam bedenimiz alsak uyar mı sizce 😁
Ezgiii11 NurCeren00 Evet iç çamaşır oldugu için buyuk beden alın bir beden cünkü gogusler artık sut olacak ve bol olması senin için iyi olur
Ezgiii11 hilal8689 Yani bebegin rahatlı önemlii kanz guzel bir ürün süngerleride iyi ben begeniyprum travel sisteminden al
Umutunannesi28 Ezgiii11 ben bir şey danışmak istiyorum ezgi hanım. Köpüklü küvet fileleri ile ilgili hep köpükler dışarı çıkıyor diye yorumlar okuyorum. Sizce köpük mu alinmali normal file mi? Köpük file alınacak ise hangi marka alınmalı ?
Ezgiii11 Umutunannesi28 Köpüklü alma bende önermiyorum patlıyor sıkıntı oluyor ya sünger yada file önerim
Ezgiii11 Umutunannesi28 Banyo küvet destegi var bak onuda bakabilirsin süngerde koyan var içine yda. O şekilde kullanda var babyjem soft
Mom54544 Ezgiii11 Bimden küvet almıştım filesinin uzun kısmından birisi kırılmış cm olarak olcsem e bebekte bulabilir miyim file