Bugün 2. Günüm koronada kizlar . Kan ilacımı balık hahimi. Magnezyum kullanıyorum c ve d vitamini alacağım ama hangi marka normal bir doktorum yok devlete gidiyordum . Telefonda arayan doktor c ve d vitamini al dedi ama marka soramadım sizler ne kullandınız ? En ağır günler hangi günler oldu nasıl atlattini

Shnern Valla doktor direk alabilirsin dedi eşim kupix c vitamini ve devit-3 damla almış d vitamini olarak doktoruma sordum olur dedi bunlar

Shnern benim de 3. Günüm. Doktorumu aradım parol verdi günde 2 kez.. mucovit-c 900/300mg verdi suya koyup içiyorsun günde 1 kez.. Bir de ecoprin kan sulandırıcı verdi günde 1 kez.. çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırız

Shnern bir de önceden kullandığım imom balık yağım, feramat demir ilacım, coledad d3 vitamin damlam vardı onlara da devam et dedi

Geçmiş olsun canım bana doktorum newvit c vitamini önerdi onu kullanıyorum

Shnern test yaptıralı 6 gün oldu ilk günlere göre daha iyiyim boğaz ağrısı ve öksürük var o da zamanla geçer Allahın izniyle bebeğim için endişeliyim daha çok nasl iyi mi diye inşallah sizde atlatırsınız sağlıklıca.

Seraykg ilk ne zaman acaba kötü oldumuzndaha doğrusu hangi gün çok zor geçti diyebilirsiniz benimde 2. Günüm . Tat kokunuz varmı

Shnern meyve sebze ve protein ağırlıklı beslendim asla aç kalma kussam bile yedirdiler bana zorla. O dönem çok kötü geçirdim baya ağırdım… yemeyle bağışıklıkla geçiyor ve ıhlamur bal limon içtim full

Shnern ben test yaptırmadan 4 gün önce boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı hapşurma kas ağrılarım olmuştu hemen test yaptırmadım yani doktorum riske atma test yaptır diyince test yaptırdım şu anda eskiye nazaran daha iyiyim

Seraykg çok.sukur cnm çok şükür aynı belirtiler bendede var grip gibi biraz boğaz öksürük oluyor öyle ilerliyor ben hemen yaptırdım

Shnern inşallah sağ salim atlatırız ben 16 haftalık hamileyim ve bebeğim çok küçük diye endişe ediyorum. Miniklerimizi sağ salim kucağımıza alırız Allah ın izniyle