Sabah 7 de uyandım birşey yoktu.
Sonra zaten iş derken tekrar lavaboya gittik kahve kırmızı arası leke niye dedem kanama mı desem. 40 gün önceden aynı durum vardı ancak bu seferki miktar olarak. Sancım var içten titremem var. 14 haftalık ilk gebelik. Birkaç saate Dr a gidecem ancak bu sorunu kazasız atlatan var mı?
Korkuyorum 😔
Kanamam var 😔
Anisko95 geçmiş olsun canım ilk gebeliğim ve öğrendiğim günden beri kanamam var hemde kırmızı hatta bi gece hastanede yattım felaket kanamayla şakır şakır aktı kese dışında kan birikiyor ve onu atıyor sonra tekrar birikiyor progestan kullanıyorum yanı sıra düşük önleyici iğne ve hap kullanıyorum şuan 17 haftalık gebeyim devam ediyor kanamalarım
Anisko95 benimde gebeliğimi öğrendiğim günden beri lekelenme kanama oldu bi ara kesildi 12. haftada aşırı kanamam oldu hastanede yattım 2 gece şimdi 20. Haftadayım iyiyim çok şükür günlünü ferah tut korkunu çok iyi anlıyorum bir şey olmayacak allahın izniyle ayrıca doktorumun dediğine göre son yıllarda çok artmış bu durum neredeyse gebelerin yarısı yaşıyormuş bunu
Umarım iyi sonuçlanır.
Teşekkür ederim 😔❤
bir nebze de olsa rahatladım inşallah
Sabırsızlıkla randevu saatini bekliyorum
Sizlere de çok geçmiş olsun.
Rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin ..
Analı babalı büyüsünler..
Şanslarıyla bereketleriyle gelsinler inşallah🙇
Anisko95 Canım hiç korkma benimde ilk gebeliğim leke gelmişti sonra kendiliğinden durdu hiç kalkmadım ama sürekli istirahat ettim ve düşük korucuyucu ilaç aldım progestan şuan bebeğim bir aylık sağ Salim kucağını sende alırsın inşallah 🙏
sedanurakarken Geçmiş olsun sürekli istirahat edin dinlenin kendinizi yormayın kimisi de maalesef hamileliğini böyle geçiriyor Rabbşm yardımcınız olsun
Eminegcnc17 teşekkür ederim canım 🥰 doktorum kendini çok yorma dedi öyle ufak tefek yürüyüşler yapıyorum evinin bütün işini eşim yapıyor bana bişeye elletmiyor yatıyorum kalkıyorum geçiyorum günleri😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeklerimizi 🌸
Ben 7.haftadan itibaren kahverengi lekelenme yaşadım. İki kere aktif kırmızı kanamam oldu. Kanama alanlarım vardı. Pruluton iğne-progestan fitil kullandım sürekli. Bol bol dinlendim. Ağır iş yapmadım. 18. Haftadayım Allah a şükür kanamam ve kanama alanı kalmadı. Doktorunuz ne derse onu yapın mutlaka. Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun hepinizden 😍
Dr Protestan kesmişti tekrar verdi
1 hafta sonra tekrar gel yine bakalım dedi
En ağır ev işim süpürge onu da yapmıyorum yerine gırgır yapıyorum bunun etkisi olabilir mi acaba bilemedim şimdi