Sancarefeem Geçen 100 gün dedim şimdi 88 gün kaldı bide ben sezeryan olacağım 88 gün bile kalmıyor allahım heyecan dorukta 😅😅💙
bebisim-_00 Sancarefeem benimde 58 falan ☺️ hepimiz hayırlısıyla doguralim artık.(happy momdaki günden 10 gün eksik hesaplıyorum çünkü 9ay 10 gün hesaplıyor happy mom)
Dilekcnkn Sancarefeem Benimde 68 kaldı günler geçmiyor ama benim heyecanım git gide artıyor bir an önce doğsun istiyorum uykusuz geceleri bildiğim halde 😂😂
Sancarefeem bebisim-_00 2. Hamileliğim ama o kadar heyecan var ki 🙈 37 de sezeryan olmuştum ben kızımda şimdi oğlumda ne olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️ Sağlıkla gelsinler inşallah ya çok az kaldı çok
Sancarefeem Dilekcnkn oldun annesi her zorluğun çoookk büyük bir güzelliği var 2. Hamileliğim bende uykular belki tamamen gidecek ama olsun canları sağolsun o kadar insan merak ediyor ki nasıl bişey kime benziyor kokusu bakışı 🥺😍😍
Dilekcnkn Sancarefeem Ayy evet benim birde 3. Gebeliğim ama ilk gibi sanki evin içinde olsun istiyorum ağlasın ben sinirleneyim 😂😂 bütün senaryo kafamda yani 😂😂