EsrSvm Evinttnc Yumurtaların gelişimine ,kullandığın iğnenin dozuna bağlı canım.Yani 5 gün ya da 8 gü kullanılır diye bir kaide yok
EsrSvm Dilek2016 İnşaallah canım 🌸 Benimde bugün adetin 6. İğnenin 3. Günü.Kontole geldim bakalım bekliyorum ☺️
Dilek2016 EsrSvm ben ılgın da oturuyorum da afyonda Benim doktorum ailem orda adetin 2. Günü gidicem onun dışında yarın tekrar gel 2 gün sonra tekrar gel falan dedi mi size doktorunuz ona göre hazırlıklı gitmeyi düşünüyorum canım hani yumurta takibi gibi bişeyler yaparım sence
EsrSvm Dilek2016 Evet canım 3 günde 1 çağırdı beni.Takip yapıldığı için seni de çağıracaktır muhakkak
EsrSvm Kızlar Merhaba, Nasip olursa yarın aşılama olcam.Dualarınızı benden eksik etmeyin ❤️ Rabbim tez zamanda ben ve benim gibi bekleyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah 🤲🏻
annesinin_beybisi EsrSvm ben de ilk kez bu ay aşılama olucam çok heyecanliyim nasıl birşey acaba şuan femaranin 2. günündeyim
EsrSvm annesinin_beybisi Ben iğne kullandım kuzum 2 günde 1 doktor çağırdı kontrole.Salı günü de çatlatma iğnesi verdi.Eşim tahlil vercek onu bekliyoruz şimdi.Sperm yıkandıktan sonra 1-2 saat sonra gibi sanırım aşılama olacak kuzum.O da tam çatlatma iğnesinin 36. Saatine denk geliyor
annesinin_beybisi EsrSvm bana da menopur diye bir iğne verdi canım femaradan sonra kullanicaksin dedi carsamba günü kontrole çağırdı inşllah tutar ikimizin de sizde sorun neydi bende pcos var
annesinin_beybisi EsrSvm bu arada canım tekirdağ çevresinde aşılama yaptıranlar diye bir post açmışsın nerde yaptırıyorsun asilamaui ben de tekirdag star medika hastahanesinde yaptırıyorum tutmazsa eğer çorluda bir tüp bebek doktoru varmış ona gidicem
EsrSvm annesinin_beybisi Ben Çorlu’dan İstanbul Bezmialem Araştırma Hastanesi’ne geliyorum canım.Tekirdağ ve çevresinde olumlu yorum göremedim.Birde tüp bebek olursa rapor çıkarmak için üniversite ya da devlet Hastanesi’nde yapılmış aşılamaları kabul ediyorlar.Bu sebeple burayı tercih ettim.Baya memnunum şuan için.Git gel yapması zor oluyor ama yapacak birşey yok 🌸
annesinin_beybisi EsrSvm öyle mi diyosun ne bileyim ya bana doktorum dedi çorluya yeni bir tüp bebek doktoru geldi arkadaşım da onda hamile kaldı geçen ay dedi ama adını falan bilmiyorum aşılama tutmazsa zaten ismini öğrenip bir arastirirm olmadi balıkesirde bir doktor var ben zaten ona gitmek istiyordum tüp bebek icin
EsrSvm annesinin_beybisi Anladım canımm..Senin için maddi manevi hangisi daha iyi oluyorsa ona git muhakak 🌸
whitedream EsrSvm canım nasılsın sen bugün aşılamamı oldun ayy güzel haberlere inş🤗 canın acıdı mı nasıl geçti kanama filan oldu mu
EsrSvm whitedream İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın 🥰 Allah razı olsun canım evet bugün oldum.Çok şükür ağrısız geçti canım ,sadece idrara çok sıkışık olduğum için zorlandım o kadar.Çok şükür kanama da olmadı.Ultrasonda Dr da gösterdi rahme nasıl gittiğini de gördüm çok şükür güzel geçti canım.Sen napıyosun bakalım ne kadar oldunuz bebişle 🥰
whitedream EsrSvm ay inş güzel haberler gelir ne zaman kan testi istedi doktor.biz 18 haftalık olduk bile oğluş geliyo nasipse ailemin yanına geldim bı süre burdayım darısı başına inş seninde güzel haberli postunu görmeyi çok istiyorum