DemetF ElifB08 hic alakasi yok ayni seye bakiyorlar burda cok kisi gordum radyolajiyede giden.Ama kocaelide peritanoji de bulursun 1000 liradan daha aza bence
Sblatc ElifB08 bende Kocaeli darıca dayım İstanbul yakın sayıldığı için erbil çakar a gitmeyi düşündüm orası baya uygun. Ama Gebze de falan 500 600 olan yerler var. Başka yerlerde de vardır illa ki. 1000 ₺ vermenize gerek yok bence
Elcnbykckr ElifB08 burda yaptırıcakmısınız yaptırmicakmısınız gibi bir soru vardı ona istinaden zsten cevabımı yazdım 🤣
ElifB08 Morvy şimdi Erbil çakara randevu aldım 🥰 sizin önerinizi görüp bi arkadaşımda aynı kişiyi söyledi üstüne aradım haftaya gideceğim inşallh
Morvy ElifB08 çok sevindim gerçekten adınıza hemen randevuda bulmuşsunuz umarım ordanda güzel haberlerle çıkarsınız🌸
ElifB08 DemetF valla herkes bir şey diyor inanın bende en son tavsiye üzerine şimdi doç.Dr.Erbil çakardan aldım Ümraniyede
DemetF ElifB08 orasi oyle :) bende zorlandim arastirdim baya haftaya Ali ekize gidicem 700 tl ye inslh iyi gecer herseyin 🙏🏼
Didem4957 Arkadaşlar bende cinsiyet farklı söylerler diye korkuyorum çünkü detaylı da cinsiyetler daha net oluyormuş
ElifB08 Didem4957 aha ben 😅 inanın o korku bi miktar bendede var hediyelerimiz hep mavili mavili arabalı uçaklı çok gülerim 😅
ElifB08 DemetF bende Gölcük medara gidiyorum bu Arada Mustafa Göktan ama kliniğe geçti artık özel kliniğine gidicem, inşallah iyi geçer detaylılarımız 🙏🏻