Havva1995 Ugurhilal ayağa kalmanız yürümeniz nasıl oldu peki yatabiliyormusım yatıp kalkabiliyormusunuz yada
Ugurhilal Havva1995 ilk sondayı çekti hemşirem pedleri aldı depend giydim üzerimi giydirdi ve iki hemşire beni yavaşça kaldırdı karnıma çok ağır baskı vardı odanın kapısına kadar geldim orda hemşirenin biri eşimle yer değişti ve koridorda iki tur atıp döndüm tabiki ağrılı bi yürüyüş biraz dinlenip ikinci tur kalktım on tur daha attım sonra gece tekrar on oniki tur attım kollarıma bile gaz sancısı geziyordu felaket bi ağrı yürümem sayesinde ertesi gün hastaneden çıktım hastane yatağı rahat inip çıkıyorsunuz ama evde çok zorlandım ilk gece hele ama zamanla toparladım desteksiz kalkamadım hiç üç gün tuvalete bile eşim yardım etti dördüncü günüm bugün korse taktım kendim yatıp kalkıyorum çok şükür
Havva1995 Ugurhilal maşallah inşallah bende öyle olurum benm 5 nci gün saha yatamadım korse hangisini kullandınız
Krtalzyn Havva1995 doktor hemen tak 3 ay kullan dedi korse yi çıkarınca dikişlerim acıyo takınca sıkı tuttuğu için acıtmıyo ama alttan takmalı kesinlikle giyme beldennolanlardan tak dedi doktor
Havva1995 Krtalzyn belden taksam göbek asagı kesik olan yere sarkıyor acıtıyor nasıl yapcaö bugün 5 nci gün ayağa bile kalkamıyorum 😔
Havva1995 patuli belden taksam göbek asagı kesik olan yere sarkıyor acıtıyor nasıl yapcaö bugün 5 nci gün ayağa bile kalkamıyorum 😔
Sevnur5656 Havva1995 Hastaneden çıktığım gibi taktım 2 ay boyunca korseyle yatıp kalktım hep şimdi eski kilomdan daha zayifim
Havva1995 Sevnur5656 ya maşallah nasıl taktınız agrınız olmadı mı benm 5 nci gün ben yataktan kalkamıyorum hangi korseyi aldınız ben nasıl takayım takınca yaranın üstüne göbek gelmez mi yada yaraya
Sevnur5656 Havva1995 Hastaneden çıktığımda hiç evde yatağı falan girmedim hep yürüdüm çok şükür zorlanmadım
mothers_baby2021 29 gün oldu hala dikişlerim ağrıyor maalesef , birde bende taktım korse ama kanama oldu , birde owli alıp deneyeceğim ama bedenimi nasıl ayarlayacağım onu bilmiyorum
patuli mothers_baby2021 e bebekte açıklama kısmında var bende az önce inceledim prdan hesaplayarak alıyoruz bedeni