Kızlar dış gebelik geçirdim ameliyat olmadım iğne ile sonlanmıştı gebeliğim. Ben gibi olanlar bida ne zaman hamile kaldınız ve bida tekrarladı mı dış gebelik
Dış gebelik sonrası
bufemu Çok geçmiş olsun, iğne sonrası özeller 3 ay bekleme öneriyorlar, devletler ise daha garantici olduğu için 6 ay bekleme öneriyorlar, bekleme sebebimizde ilaç kemoterapik bi iğne olduğu için vücuttan atılım süresi oluyor, eğer atılım olmadan hamile kalırsak bebekte kalp durması, sakat olması gibi riskleri varmış öyle söylemişlerdi, ama sağlıklı gebelik elde edenlerde var hepsi bir değil, bende nisan ayında dış gebelik yaşadım tam 4 ay oldu ama insan korkuyor yeniden tekrarlar diye, Allah en doğru zamanda hakkımızda hayırlı olanını sağlıcakla nasip etsin inşallah 🤲🏻
bufemu tekrarladı bende 🙁 minnosbirkiz
Sevenikikalp Çok geçmiş olsun rabbim bida yaşatmasın inşallah 🤲🏻
bufemu Ocak ayında dış gebelik geçirdim igne ile ve mayısta hamile olduğumu öğrendim ve şükürler olsun ki bir sıkıntı çıkmadı. Moralinizi bozmayın kesinlikle ikincisi de öyle olacak diye birşey yok 🥰
minnosbirkiz benimde mayıs ayında oldu cnm ama çok korkuyorum tekrarlıcak diye rahim filmi çekildin mi sen
Sevenikikalp gerçekten mii ya ☹️☹️
CeydaAcar0808 bnm dış gebelik 3. Dü canım ilki kalbi durdu ikincisi boş gebelik çıktı 3. Dış gebelikmiiş
bufemu evet 4.gebeliğimdi. 2 kimyasal 2 dış gebelik. Şimdi rahim filmi çekilemeye hazırlanıyorum ..
bufemu yok canım çekilmedim ilk gebeliğimdi dış gebelikle sonuçlandı ve tüpümün patlamasına ve iç kanama geçirmeye kadar gitti olay, ameliyat oldum hasarlı tüpümü aldılar kanama alanını temizlediler, şuanda tek tüpüm var bilmiyorum rahim filmi çekilsem mi, doktorla konuştum şimdilik normal hamile kalmaya çalış hasarlı tüpün alındığı için o kısımda dış gebelik olmaz ama yinede tekrarlama riski var dedi, anlayacağın bende çıkmazlardayım rabbim herşeyin hayırlısını versin 😔
minnosbirkiz bana da gerek yok filme dediler ama bilemedim bnm ilaçla düştü değerim mayısta oldum 6 ay bekleyeceğim bakalım kararsızım çokta korkuyorum gerçi gelebilcek bütün kötü şeyler geldi daha kalmadı heralde başka 😂 hayırlısı diyelim bakalım
bufemu Cidden öyle yaşanacak bütün kötü şeyleri bende yaşadım, dahada kötüsü olamaz heralde diyorum 😅 hakkımızda hayırlısı olsun, bu son üzüntümüz olsun inşallah 🤲🏻
- Düzenlendi
bufemu Canım bilgim yok üstte kalsın birde yanlış anlamazsan düzeltmek istiyorum bida değil de bir daha 😂🌸
Pembepanterr bizim buralarda biz bida deriz canım konuştuğum gibi yazmışım o kadar çok dikkat ediceksek birde değil bir de diye ayrı yazılır 😊
minnosbirkiz amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
bufemu yazım yanlışı olsa düzeltmezdim bu yazın yanlışı değil ağız dediğiniz gibi bida yazınca 2 kere irite etti yoksa kim dört dörtlük bilip kullanıyo türkçeyi 😂