caglaaslanyy Ya 8 haftalıkyım suanda ama 11ve 14 haftası arası beni printoloji ye yönlendirdi korkuyorum acaba neden yöblendirmis olabilir 🙄🙄🙄
cyln_hnm caglaaslanyy ikili test yapmanız için yönlendirmiştir sizi bebk daha çok minik Allah korusun bi sorun olsa da göremez ki şu an onu
Sevcancan1 caglaaslanyy bende direk perinatolojiye yonlendirildim 10. haftamda düzenli ilac kullanimimdan dolayi eger duzenli ilac kullaniminiz veya herhangi bir devamli olan rahatsizliginiz varsa riskli gebelik diye perinatolojiye gönderiyorlar ki size yonlendirme yapilinca randevu almaniz daha kolay oluyor perinatolji yandal açılmıştır size
Htcnaz 11 . 14 arası 2 li tarama ve 12.14 hafta arası 3lü tarama yapıyorlar detaylı ultrasonu ise 20.24 hafta arası yaaparlar 2li test için yönlendirmiştir sizi ya da elinize kağıt verdimi ultrasonda sıkıntı görmüşde olabilir
Ozlemflz caglaaslanyy bu doktorlar gerçekten bazıları çok cins oluyor. İnsana birsey demeden soru işareti bırakıyorlar açıklasaymış ya, belki de kendi asistan falan oldugu icin ikili tarama testini yapmıyor o yüzden yönlendirdi bilgilendirmeden 🤦🏻♀️
caglaaslanyy Mavi34 ya insallah canım bu benim 2ci gebeliğim bir düşük yaptım o yüzden biraz korkuyorum
Htcnaz caglaaslanyy sıkıntı görseydi ever söylerdi ama mallesef asistan olanlar tam bilmediğinden de yönlendirebiliyorlar ama korkmayın bence 2li test için sizi yönlendirmiştir
caglaaslanyy Ozlemflz ya ben doktorları tanıyorum diye gittim sözde baktı yazdı cizdi yolladı. Hepsi de aynı kimseyi bilgilendiriyor lar. Başaksehir cam sakurada dogumhane personeli olarak calısıyordum dedim ilgilenirler tanıyoruz nerde ilgilenicekler direk saldı basından
Ozlemflz caglaaslanyy doktor diye havalanıyorlar. Hiç birsey bildikleri bile yok. Kendi yapması gereken ultrasonu bile başka yere yönlendiriyor ki kendi uğraşmasın. İnsallah seni de ikili tarama testi icin yönlendirmiştir canım. Görünmeden bilemezsin ne olacağını 🤷🏻♀️
KkubraOz caglaaslanyy perinatoloji daha iyi zaten. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar bakıyorlar. Benim gebeliğim riskli gebelik direkt perinatolji doktoruyla devam edicem gebeliğime ☺️İçin rahat olsun sıkıntı yaoma kuzum