Dilekkkk SevDin bende daha erken haftam ama sağda uykuya dalabiliyorum sol beni çok rahatsız ediyor yatamıyorum nedense
Aysenurtsr SevDin benim de ayni sekilde. Doktoruma soyledim. Saga sola donerek uyu, uzun sure kalma dedi.
TospikAnne SevDin bende 27 haftama girdim. Uzun süredir sok tarafıma yatamıyorum nefesim kesiliyor kaburgamda batıyor ayrıyetten. Nolacak bilmiyorum 😔
SevDin Dilekkkk çok ilginç uzmanlar ısrarla sola yatın diyor rahat etmem gerekirken rahatsız oluyorum sağ tarafım çürüdü resmen 🤔
tomurcukannesi Bende 29 olucam iki gündür sola yatınca biraz midem bulanıyo gibi oluyo heralde bebeğimin başı sırtı bi yeri mideme yakın. Sağıma yatıyorum öyle olunca. Gece içinde hem sağ hem sol ikisindede uyumaya çalışıyorum
SevDin tomurcukannesi allah kolaylık versin hepimize zaten sıcaklar nedeniyle boğuluyorum bir üstüne uykusuzluk zorluyor biraz neyseki son haftalar Allah’ın izniyle 😊
Melved Ben de soluma hiç yatamıyorum ama hep sağıma yattığım için sağ böbreğimde büyüme olduğunu ve sola yat düzelir dedi doktor çalışıyorum ama olmuyo malesef
Bahar54 Kalp ve mide sol tarafta oldugu icin son aylarda daha da zor oluyor. Hamile olmayan biri icin bile surekli sola yatmak zamanla kalpte aci hissine sebeb olurken bizim icin daha da zor oluuor ama bebek icin katlanacagiz bi muddet daha.
SevDin TospikAnne kaburga ağrısı 20 li haftalarda bende de başladı hala devam ediyor ona alıştımda bu son 1-2 haftadır ciddi uyku problemi yaşıyorum rabbim cümlemizin yardımcısı olsun 🙏
NurKaradmn Bende rahat edemiyorum ama vebeğim için yatıyorum çok rahatsız olunca 10 20 dakika kadar sağa dönüyorum sonra yine sol
Heather SevDin ben hiç yatamadım, en başından beri sağıma yatıyorum. Kalbim gözlerimden fışkırcak gibi oluyor:)