gamzosgamzos
Muhtemelen bana da yapılacak. Ağrı ya da acı oluyor mu
Sezeryan sonrası kontrol
teachervera Alttan muayene yapmıyor sadece dikiş yerin ne durumda diye bakıyor. Belki üstten ultrasonla rahmine falan bakar. Acı sızı yok merak etme☺️
- Düzenlendi
teachervera Yok canım hiç hissetmedim acı eşiği düşük biri olmama rağmen
Educator
Onu doğumdan 1 hafta sonra yaptı dedi 40 ın çıkınca tekrar gel. Asistanına sordum dedi alttan muayene yapar smear testi de olacak galiba 😀
teachervera Bana yapmadı enfeksiyon kaşıntın vb varsa smear yapılıyor diye biliyorum
@teachervera bende sizinle aynı durumdayım ve merak ediyorum sezeryan sonrası muayne etti mi doktorunuz nasıl geçti?
Benide doktorum ilk doğumda 40ciktiktan sonra alttan muayene etti ve simear testi aldı. Alttan muayene etmesinin sebebi sanırım rahmi kontrol etme herşey yolundami diye bakmak
teachervera Alttan muayene yapmaz usg ile kontrol eder
Aliasafmom
Kırk çıkınca gel dedi ama gitmedim. Yengem de hamile ona gidiyor doktormu özledim gidemiyorm alttan muayene yüzünden 😀😀😀😀
teachervera 40 tan sonra alttan muayene yapıyor simir testi alıyor patolojiye gönderiyorlar
teachervera dikis yerine bakıyor canım ve ultrasonda rahimin temiz mi diye bakıyor parça kalmış mi filan toparlanmış mi diye alttan muayne yok
Emineyavuz_53
1 hafta sonra gittim öyle baktı ama asistanı arkadaşm ona sordum alttan muayene ve smear testi dedi
Gizem_lina05
Evet bende onun için gitmedim. Ben zorunlu sezeryan acil alındım ama preeklamsi olmasa idim de çatı muayenesi korkusundan sezeryan istiyordum
teachervera alttan muayene 2 kere oldum cnm ondan korkma hiç (çatı içinde bilmiyorum henüz olmadım ) ama normal alttan bakacaksa kendini az kasmasan bile zaten kolay oluyor
teachervera 🤣🤣 bende vallahi o çatı muayenesinde cok korkuyordum kendi isteğimle sezeryan oldum
@teachervera gitmeyince problem olur mu ki acaba mecbur kalırsam giderim tabi ama bilemedim 🤷♀️😂 herhangi bir şikayetiniz galan var mı suan hersey yolunda mı yani sonra gitmediğine pişman olurmuyum diye düşünüyorum
Aliasafmom
Valla hiçbir şikayet yok arkadaşm doğum yaptı onun doktoru çağırmadı. Ben de gitmedim. Ama doktormun yanına gideceğm özledim İnş unutmuştr muayenemi 😀😀