aselnannesi Susamtanem2 Ben beğeniyorum o yüksek tarifesi 65 tl falandı cekimi de güzel ben 35 tl falan yukluyorum kullandigim tarif 26 tl kesinti oluyor vergiden oturu bana her acidan çok uygun geliyor
Susamtanem2 marbling10 ya çok iyi nasıl geçiyorsunuz taahhüt var mı ? Bim e mi gidiyorsunuz ? Faturalı mi oldu şimdi
marbling10 aselnannesi ben biliyorum bunu 9 gb olanı aldım. Sizinkini sormuştum ben eski bir tarife mi acaba diye
aselnannesi marbling10 he pardon canım yok dost small diye bi tarife onu kullanıyorum bazen baska kullanıyorum duruma gore değişiyor :)
Selin12- Susamtanem2 ben vodafone kullanıyorum 10 GB internet 1500 dakika her yöne, vodafone ve sabit hatlarla sınırsız 250 SMS her yöne 49.99 tl
Selin12- Vodafone da 25 tl yede paketler var devreden paketler benim ilk oydu internet az olduğu için ben bu pakete gectim
Sema2019 Narin9 hangi tarife bu hala gecerliyse bende geceyim benmde evde net var sadece dakika lazim oluyor
Adalina09 ikizlerinannesiii Normal hat canım gülümseten fırsat 30 GB paketin adı 30 GB normal internet var 5 GB TV plus 5 GB Twitter 5 GB bip 5 GB dergilik toplam 50 GB oluyor
aselnannesi Susamtanem2 bildiğim kadari ile yeni hat almanız lazim bimceelden eski hattinizi kapatip ama yinede sorsanız daha iyi olur