Bussratozaan Kızlar hamileliğin 13. Haftası sıgarayı bıraktım şuan 37 haftalık ama bu zamana kadar hiç içmedim ama bu aralar canım cok istiyor bi tane içim dedim tekrar başlamak istemiyorum ama nefsimde durmuyor napcam
Dilekcnkn Bussratozaan İçme bence çünkü o kokuyu tadı alırsan bırakamazsın ben kaç öyle başladım bir kere diye diye kaç günden beri covid yüzünden tat koku almıyorum içmiyorum o yüzden bir yararı oldu bana diyebilirim oyalan hemen birşeylerle tatlı ye , dondurma falan al kendine
Lulemom Bussratozaan şurda sayılı günün kalmış. Bu zamana kadar içmemişsin. Bi anlık kendini kaybedip içme pişman olursun. Az daha dayan
DerinsMomm Bussratozaan Dogurduktan sonra bir tane içeyim dedim gerisi geldı.Bir kac hafta daha sabredin bence.
Bussratozaan Niln yaa bende başlamak istemiyorum cok kolay bıraktım aslında ama emzirirken de zararlı diyolar
Bussratozaan Dilekcnkn mesele eşim yokken aklıma gelmiyor ama o gelince görüyorum ya sigarayı iç beni iç beni diyor resmen
Dilekcnkn Bussratozaan Ahh ahh bilmem mi kaç aydan beri gizli gizli içiyordum ben de öyle lanet birşey ki vicdanımızın nasıl önüne geçiyor anlamış değilim
Masalminik Bussratozaan of sizi çok iyi anlıyorum gerçekten. O kadar nefsimle savaş verip evladımız için bırakıyorum eşim akşam geliyor elinde sigara paketi. Yani sen de benim yanımda bari içmeyiver gündüz iş yerinde içtiğin yetsin. Tek başıma mı yaptım ben bu çocuğu diyorum. Hep aynı laflar tamamen bırakıcam az kaldı bilmem ne.
Kumral5 Bussratozaan Ayni beni anlatmissin bende 36 haftamdayim yanimda icen biri olunca cok canm cekiyor arada 1 2 iciyorum ben ama hergun degil 😔
Bussratozaan Lulemom doğumdan sonrası için de fikrim yok başlarım tekrar diyorum ama kimiside emzirriken de zararlı diyor
fatmArslan06 Bussratozaan bend3 hamile.oldugumu daha doğrusu planlarken bıraktım hemen kac haftadır geberiyorum sigara diye 40 haftalık oldum doğumdan sonra 1 tane icicem ahtim var 😂😂 annemle karşılikli🤣🤣 bide kolaa buz gibi
Minikpandam1 Bende bıraktım 31 haftalığım geçen bir yudum aldım canım çok sıkkındı annemden içtim ama dedim ki anneme doğum yaptığım gün hastanede yangın merdiveninde kahve sigara keyfi yapcam anne 😂 o kadar zor bir hamileliğim var bunu hak ettim 😂
Alisaninannesi Bussratozaan bende hamile kaldım bıraktım hiç canım istemedi. 20. Haftaya geldim canım okadar istiyorki böyle içime çekmeden bi nefes aldım sonra iykkk dedim. Bence bizdeki el alışkanlığı