Haticedemir1 juniorUras Ay canım sende benim gibisin haftada bir kontrole gitmeye başladım nst ye girdiğim halde hiç yorum yapmadı doktorum demek ki sancı falan yok bende. Çatı muayeneside yapmadı. Kaç kilo olmuş bebiş?
juniorUras Haticedemir1 37+6 ydı gittiğimde 3400 dü kilosu bu perşembe ne olursa olsun çatı yapacağını söyledi muhtelemen sezaryen , normal artık perşembeden sonra belli olacak
Zhra_cil Haticedemir1 Valla ben en basından beri normal doğum istiyordum sezeryan olacağımı öğrenince çok korktum cok ağladım. Sürekli su korku vardı birimiz o hastaneden cıkamıcaz dıe ama ameliyat olacagım zaman hiç ağlamadım bol bol dua ettim.ilk 2 3 günüm yatakta gecti zor oldu biraz. Suan Cok şükür iyiyim hala bazı hareketlerim kısıtlı ama yapcak bişe yok.
Eylem_kaya07 38+1 sancılarım çok oluyor uyuyamıyorum bel ağrısı falan çok 🤦😢 dün acile gittim ağrım var diye Ultrason da 37+2 gösteriyor çatı muayenesi falan oldum ilk defa cuma günü doktor kontrolü var 38+5 olmuş olacak bakalım ne diyecek doktorumuz