Zzeynep1 Kızlar aşırı morelim bozuldu kızım olucak Allah ın izniyle ismini zaten zor seçtik eşimle onun beğendiğini ben beğenmedim benimkini o en son ortak hoşumuza gitti Ada ismine karar verdik ama çevremizde hiç kimse beğenmedi, tepkiler şu Ada erkek ismi ada çok kısa Ada yı değiştirin bilmem ne aşırı sıkıldım artık takan biri değilim ama çocuğumun adına karışıyolar kaynanam bile ben ona Ada demem Ağda derim diyor ??? Hiç düzgün tepki alamadık
Gizemmm12 Zzeynep1 siz ne istiyorsanız onu koyun bence kimseyi dinlemeyin kendileri doğurup istedikleri isinleri koyabilirler ☺️ ben şahsen ada ismini çok beğeniyorum ve kesinlikle kız ismi
iki_tospik_annesii Zzeynep1 ne kadar saçma düşünüyorlar yaa bu milleti hiç anlamış değilim gerçekten 🙄🙄 Benim görümcemin kızının ismi ada çok güzel bende çok seviyorum ada ismini bence kimseyi takma cnm içimden ne geçiyorsa o ismi koy
Srcnannesi Zzeynep1 aptallara bak ya kimene ne koyarsanız koyarsınız istersem bardak koyarım adını ala ala. Ayrıca ada kız ismi. Erkekte hiç duymadm ada
Yavrucuk07 Zzeynep1 ne alaka ya ,kiz ismi tabiki, hemde çok güzel bir isim, isterseniz yanına bir isim daha koyabilirsiniz mesela, belki kaynanan onu ismini koymani istiyor öyuzden öyle tepki veriyor.Sen dinleme kimseyi,ağzı olan konuşur
annesinin_beybisi Zzeynep1 o ne ya öyle ada demem ağda derim falan saygısız . ada kızlara koyulan bir isim ama isteyen erkeğe de koyar hoş durur sen de kızına koyabilirsin güzel bir isim
Ayseee4238 Zzeynep1 Ada kız ismi diye biliyorum ben hatta arkadaşımin 8aylik kızının ismi Ada ve bence çokta güzel boşver sen milleti siz ne istiyorsanız onu köyün millet herşeye bir kulp buluyor zaten kimseyi memnun edemeyiz bebek senin bebeğin sen ne istiyorsan onu köy zamanla onlarda alışır dalga geçecek olduklarında uyarirsin gerekirse sert bir dille söylersin kimse bişey diyemez bidaha. Benim koyacağım ismide kimse beğenmiyor garip garip yorumlar söyleme tarzları yapiolar hiçte umrumda değil hepsinin ağzının payını verip susturuyorum bu benim çocuğum benim kararım.
Zzeynep1 Ayseee4238 evet kızda olurda erkek ismide isteyen koyar gerçekten bende takmıcam artık ve karşı tarafı bozucam millet beğensin diyemi doğuruyoruzz
HollyMolly Kızım olsaydı ada koymayı düşünüyordum. Yani tabi istediğiniz ismi koyun ama biraz feminen bir isim olması ileride sorun olabilir mi diye de düşünmek gerekli. Deniz ismi mesela hem kıza hem erkeğe kullanılıyor yıllardır böyle o yadırganmaz. Ama ada isminde erkek hiç duymadım. İnsanların söyleyiş biçimi Cok kırıcı ve kaba tabi o konuda haklısınız.
Mrv1007 Zzeynep1 ben hiç erkek ismi olarak düşünmedim Ada’yı. Cinsiyet belli değil benim ama kız olursa Ada, erkek olursa Can diye konuştuk. Kısa ve öz isimleri seviyorum bence içinize sindiyse koyun. Belki bizden de bir Ada gelir 🌸🧡
Elif0801 Zzeynep1 Bizde eşimle ada ismine karar verdik ikinci isim de düşünüyorum aynı zamanda ama onu da eşim istemiyor. Dün kayinbabam ada erkek ismi değil mi dedi bende ben hiç bı erkekse duymadım dedim 10 tane isim saydılar şu nasıl bu nasıl ada koycaz diyorum hala bize isim ariyolar 😒 bende bı an başka bir isim mi bulsam dedim ama hep ada dedigimiz içinde başka isimler içime sinmiyor açıkçası
Mrv1007 Elif0801 isim önerme olayına ben de gerçekten sinir oluyorum ve aşırı etkilenirim fikirlerden o kulakları kapatma olayını bir türlü başaramıyorum. Ben oğlum olursa Umut Deniz koymak istiyordum, bir arkadaşım sordu ben de söyledim. Ay umut çok eski bi isim güzel değil falan dedi çok sinir oldum hemen içim soğudu isimden 🤣 şimdi söylemiyorum kimseye daha karar vermedik diyorum🤣
DsMom Zzeynep1 Herkese kulaklarınızı kapatın. Milletin ağzı durmuyor. Hep bir kulp buluyorlar. Ben de büyük küçük bakmadan kendin doğur başka isim koy diye tersleyip atıyorum artık.
Jiy_muz Zzeynep1 ay allahım bnce çok saçma bir düşünce var kaynanalarda kime ne kız senin ne koymak istersen onu koy bnce kimseyi dinleme eşinde seni destekliyorsa
AsyaAda41 Zzeynep1 benimde kızımın adı da ada olacak çokta güzel bir isim herkeste çok beğendi hiç kafanıza takmayın ☺️ Sağlıkla büyütelim inşallah
Seminn Zzeynep1 tabiki kız ismi çokta güzel kaynananıza da pes doğrusu kendi torunu yani başkasının saçmalığını anlarım da nenesi yani 😅
Zzeynep1 Seminn kıskanıyor sanırım içinden kuruyor kendini değiştiirn ismi diyor bide 👎🏻 Benden çok oğlun istiyor dedim Ada yı
Elif0801 Mrv1007 İyi yapıyorsunuz herkesi aynı anda memnun edemeyiz kaldı ki etmek zorunda da değiliz ama insan etkileniyor işte yine de olumsuz bişeyler duyunca