Dubletombikdoner Asiyeozgur kahve-cekirdegim Almi4134 Evet hanımlar❤🤩 hala doguramadim 😂 malesef duzenli sancilarim baya cikti ama açıklığım olmadigi icin gece eve gönderildi m
kahve-cekirdegim Dubletombikdoner eve mi geçtiniz eğil kalk emekleme merdiven inip çıkma duş falan yapsaydınız hadi hayırlısı 😊
Asiyeozgur Dubletombikdoner bende de ayni sekilde oldu 39+0 da. Gece duzenli araliklarla toplanmalar oluyordu hastaneye gittik nst de sancim 140larda çıktı doktor bunu nasil hissetmiyorsun nasil bagirmiyorsun dedi ama sancim yok ki sadece hafif belim ağrıyor dedim şaşırdı sabah planli sezaryen oldum 🤗 bence durma git 🌸
Kezibankarakoc Dubletombikdoner inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi Allah yardımcınız olsun
Almi4134 Dubletombikdoner sey cati muayenesi hic olmuş muydunuz ben en çok ondan korkuyorum:/ ben de henüz dogum yapacakken size sorayım dedim 🙊🙊
Almi4134 Dubletombikdoner umarım cok tesekkur ederim. Ayrica cok demek ki sertlesince sanci cikiyor o zaman benimki de yavaştan oyle sanci vermeye basladi😅
Dubletombikdoner Almi4134 yaa gercekten de mi 😊 hazirlik yapiyordur 😂 sadece takipte kal mesela karnında sertlesince dakika tut ve daha sonra tekrardan kasilacak mi dikkat et benim sancılar 5 dakika da bir giriyordu tabi suan yok ama 😂 geri kaçtı iceriye
Almi4134 Dubletombikdoner yok canim ya yalanci kasılmalar 😁😁 vaktimiz var daha hem donmedik biz teysesi😁😁