Salihsaliha Ben daha 21. Haftadayim bazı günler çok nadir oluyor bazen de çok sık sık oluyor ama ağrı acı başka bir şey yok sadece o toplanma. Lavaboya cikamadigim günler daha sık oluyor korktum şimdi siz sancı falan diyince😞
Kezibankarakoc Salihsaliha kabızlık sorunu ben de yaşıyordum doktorunuza söyleyin bana şurup vermişti şimdi biraz daha düzeldi
Salihsaliha Dubletombikdoner ya öyle mi çok teşekkür ederim mesela iki üç dkda bir sık sık oldu bugün bir saattir ama hiç acı yok karnım gerginlesiyor sadece kabızlıktan mi acaba dedim bı yandan da
Dubletombikdoner Salihsaliha Aslinda olabilir mesela bebek sertlesince icimde agri oluyor her turlu sizde olmuyormus ❤ siz bi oyle olunca oksayin duzelid
Eylul2021 Dubletombikdoner kiz git git belkide geliodur=) Ay allahim herkese sağlıklı doğumlar ver yarabbim bende çok telaşliyim ise gidiorum dogum iznine ne kadar gec çıkarsam okadar ii sırf dogumdan sonra daha çok gorim die kızımı yoksa 1 dakka durmam 1bucuk saat servsle hergun git gel anam agliyor
Salihsaliha Kezibankarakoc ya evet aslında şurup kullanıyorum ama dozunu azaltmıştım bu ara düzenli çıkabiliyorum diye. Ondan oldu sanırım
Dubletombikdoner kahve-cekirdegim acildeyim kasılmaların 3 dakika da bir gayet duzenli ama açıklık olmadigi icin beni 2 saat sonra gel dediler 2 saattir yürüyüş yapiyorum 🙄🤷🏻♀😔dermanim kalmadi
kahve-cekirdegim Dubletombikdoner eve mi geçtiniz eğil kalk emekleme merdiven inip çıkma duş falan yapsaydınız hadi hayırlısı 😊