Nzlefe Kızlar bu durumu yaşayan varmı genital bölgemde batma oluyor ara ara kemiklerde kırılacak gibi ağrıyor bu arada 33haftalığım
YaSeEeeee Nzlefe 20.haftamdan beri çatı ağrısı Benimde vardı sonra magnezyum kullandım takiiii 33.haftama kadar şimdi 35 haftalığım daha içmiyorum çatı ağrım geri geldi 😖
Oglununannesi Nzlefe ben 🤭hemde 15 . Haftamdan beri yani bebek daha parmak kadarken başladı şuan tabiki çok daha fazla oturup kalkarken hele magnezyum kullanıyor musunuz?
Ebrar34 Evet bende yaşıyorum ben 34+6yım yalancı sancılarım var ve dediğiniz gibi çatı fena ağrıyor oturamıyorum sürekli yatar durumdayım yoksa vajinaya bıçak saplanıyor gibi ağırıyor 😥
Zenan Bende de var kizlar 30. Haftada basladi. Simdi 39 haftaligim hala devam ediyor. Bazilarinda oluyomus bu durum. Yatamiyosun kalkamiyosun pijamani bile giymekte zorlaniyorsun kemiklerin ayriliyo sanki. Ama tek çare oldugunu farkettim. Yürümek.. Oturdugun veya yattigin an daha fazla batiyo. Pek oturmamak lazim yani surekli hareket halinde olmak lazim
Yaseminkcr Ben 39+1im dahalen o agrılari cekıyorum cok fena çatı agrım var gecelerı yatamıyorum sag sola donerken özellikle
Nzlefe Yaseminkcr aynı bende dönerken yaşıyorum o sorunu gece birde kalça kemiklerim batıyor bazen senin az vaktin kalmış ne güzel 😃
Yaseminkcr Nzlefe aynen canım az kaldı ama benim bebegın gelcegı yok gıbı😊😀 sancılarım oluyor ama bi tık yok suanlık bekliyoruz artık nezaman gelırse😊
Nzlefe Oglununannesi evet kullanıyorum ama yinede özellikle biraz ayakta fazla kalayım ben ayaktayken bebek hareket etsin aşırı baskı ve ağrı oluyor gece dönerken kırılacak kemiklerim sanıyorum
Nzlefe Yaseminkcr ben muhtemelen 39 u görmücem kan sulandırıcı kullanıyorum 38 de almayı planlıyor doktorum ama bana zaman hiç geçmiyor hiççççççççççççç
Oglununannesi Nzlefe aynen öyle oluyor helede ayaktayken kasılma olunca afedersin alttan elektrik veriyolar bana sanki az kaldı artık dayanıcaz napalım😑
NurKaradmn Nzlefe bendede oluyor bende magnezyum falan kullanıyorum ama kan sulandırıcı neden kullanıyorsun burda birkaç arkadaş daha yazmıştı kullanıyorum diye ?
Nzlefe Oglununannesi şuan oturduğum yerde o duyguyu yaşıyorum hareket ediyor sanki aşağıya elektrik veriyorlar güzel özetledin😀