Eliza Bende 38+2 hamileyim çatı muayenem falan yapıldı normal Doğuma karar verdik ama bebegin boynuna bir tur kordon dolanmış doktorum normal Doğum yanlısı biri ama seni riske atamam dedi yoğun bakımda yatabilir bebegin dedi nefessiz kalabilir dedi hiç bi sorun da olmayabilir ama biz salı günü sezeryana karar verdik riske atmicem
Asli2663 Saadetdemirkan 39+4 deyim ve bebeğimin boynuna 1,5 tur dolanmış kordon her gün hareketlerini Takip edip kalbini dinliyoruz yine de normal doğum diyor doktorum. Endişelenme rabbim izin verir herşey güzel olacak.
Mrvahmt Saadetdemirkan Saadetdemirkan hayrlisi neyse o olsun ama normlde ister istemez bi tehlike altinda oluyor. Bnde 50 gun once sezeryan oldum bole uzak yaklasmayin sezeryan da cok normlde illaki zor
Gdes Saadetdemirkan benim de bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış şuan 32+6 yım. 2 gün önce bebeğimin hareketleri azalınca hemen doktora gittik meğerse bebiş ters dönmüş ve boynuna kordon dolanmış hemen nst ye fln bağladılar kalp atışlarını da takip etmek için ve tekrar renkli ultrasona girdim çok şükür sıkıntı görünmüyo yani kordon bebeği sıkmıyomuş artık her hafta doktora gidicem ve hergün bebeğin hareketlerini dikkatlice saymam gerekiyo.benim doktorum sezeryan olur fln demedi çünkü daha çok zaman var o zmna kadar bebiş kordondan rahatlıkla kurtulabilir dedi ki bi de benim bebişin karın çevresi 1-2 hafta geriden geliyo ona rağmen yani sen de canını sıkma dua et cnm inşallah herşey gönlünce olur
Buse_ Saadetdemirkan kardeşimin 2 tur kordon dolanmıştı annem normal doğum yaptı fakat bence riske atmayın başka doktorlardan öneri alın belkş sizin doktorunuz kendine güvenmiyordur onun için risk almak istememiştir
SyhnHtp Saadetdemirkan 34+6 dayım bugün. 32 den beri durum böyle son iki kontrolde de gördük. Tam dolansaydı sıkıntı ama yandan geçiyor dikkat etmeli sadece dedi. Tam dolanmada önermiyorlar normali diye biliyorum. Bursa esentepede doktorum.