Burcukra 33+3 çooook zor bir an önce doğsa diye gün sayıyorum ayaklarım davul gibi evin içinde bile yürürken zorlanıyorum gece uykumda resmen yoruluyorum sağdan sola soldan sağa dönerken ağırlarım da başladı yani artık çok zor 🥲
33 haftalık hamişler
Burcukra 34.haftadan merhaba cok sukur hersey hazir🌸💙
Burcukra
33+3um bende. Cok bi sikayetim yok odemim vs olmadi benim odasını boyadık, esyalarini yikadim utuledim bu cuma mobilyalari gelecek onlari silip yerleştireceğiz. Park yatak almıştım onu kurduk salona kurduk şimdilik tekerlekli zaten geciricem yatakodasini sikistirmasin diye gecirmedim. Hastane çantalarımız da tamam. Çoğu şeyi hallettim cok sükür 🤲🏻
Yarendurmazz bende aynı durumdayım yaa 33+3 bizimde bide yaz ayına denk gelmek çok kötü oldu zaman geçsin de biran önce doğurayım istiyorum bende 🙄😂
Nalan96 dolap zaten alacaktım kıyafetleri icin onu bebek odasi olarak degilde biraz buyuk aldim almila monte modeli cok begendim bakabilirsiniz isterseniz bide sifonyerini aldim bos bi odamiz zaten vardı bi duvari boyayip stecker yaptık bide çadır alacağım oyun falan orda oynarız diye. Yatağı yatak odasında duracak benimde ama dolap aldigim icin zaten bi oda gerekliydi o yuzden oda yaptim direk.
Nalan96 kesinlikle en zoru sıcaklar zaten 🥵
Yarendurmazz çarpıntı filan oluyor mu sizde bende kansızlık var bide
Burcukra 33+0 dan merhaba hiç bişey yapmadım daha kızımdan kalan beşik var kıyafetler yıkanıp utulencek kendime pijama takımları almam lazım bel ağrım çok var ama gebelikten önce de vardı bir de boğazım çok yanıyor arada kasik ağrım oluyor yürümek falan zorlaştı artık 2 yaşında da bir kızım var sendrom yaşıyor sağolsun öyle geçiyor günler :)
- Düzenlendi
Burcukra yarın 33 oluyoruz şimdilik işe gittiğim için zorlanıyorum evdeyke çok rahattım idari izin bitince işe başladım bi haftadır zaman geçmiyor. Hazırlıklar da tamam gibi herşeyi aldık bazı kargolarım kaldı gelince bitiyor ve elbiseler de yıkandı ütülendi sırada çantaya yerleştirmek kaldı onu da 35 haftalıkken düşünüyorum inşallah ☺️
32+2 yim bende. Hergün gittikçe zorlaşıyor gün sayıyorum bende. Yattığım yerde bile dönmekte zorlanıyorum. Temizliği ve kıyafetlerini valizini yeni bitirdim. Enerjim vardı ama bu hafta bitti yemek bile yapmak istemiyorum artık. İnşallah 40. Haftaya kadar beklemez diyorum sadece. 30 dan sonra ayakta uzun süre kalmakta çok zor olmaya başladı. Bi zaman sonra baskı hissi çok oluyor. O yüzden yürüyüşte yapamıyorum.
Nalan96 kansızlık bende de var çarpıntım olmuyor ama bacak uyuşmalarım oluyordu doktorum nörolojiye yönlendirdi kanımın çok düşük olduğunu söylediler kan ilacı kullanıyorum zaten
Yarendurmazz bende kan ilacı kullanıyorum ama her seferinde azar azar düşmüş oluyor hamilelikten kaynaklı snaırım benim daha önceden de kansızlık sorunum vardı ama, sıcaklardan dolayı çarpıntının sebebi sanırım