pppnar456 bende hissedemiyorum 16 oldum erkek ultrasyondada hep uyuyor insllah yakın zamanda hissederiz

deno1 bizimde cinsiyet erkek bende şuan hissetmiyorum hissederiz yakında inşallah

pppnar456 15.haftada sadece sırt üstü yatinca hissetmeye başladım o da elimi karnıma koydugumda oluyor genelde 😊 şuan 16 haftaligiz tek tük oluyor pıt pıt

eeebruuu Valla şöyle oluyor böyle oluyor diyemicem kesin bir belirtisi de yok ben ilk hissettiğimde karnımda gaz sancısı var gibi guruldadı sonra sürekli o şekilde devam etti bu aralarda da hissettiğimde elimi koyup kontrol ediyorum ve o şekilde baya hissediyorum hareket ettiğini elimle de anlaşılabiliyor ☺️

pppnar456 Zaten göbeğiniz atıyordur orada sertlik oluyor çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah canım 🙏☺️

230820k evet bu aralar o guruldama bende de oluyor acaba bebekten mi ki 😀 ama elimi koyuyorum öyle elimin altında bişey hissetmiyorum

eeebruuu Bebekten olabilir canım Hafta büyüdükçe belki hissedersin sert olan yeri ☺️

pppnar456 evet dün sol tarafımda hissetmeye başladım ilk hamileliğim olmasına rağmen 😂

pppnar456 dün gece bi pıt pıt etti. Burada bi anneye sordum ilk hareketler böyle oluyomuş galiba 😍 16 olmak üzereyim ama bebeğim baştan beri çok hareketli galiba o yüzden erkenden hissettim. Dün sırt üstü yatıyodum şimdi de her fırsatta sırt üstü uzanıyorum tekrar olacak mı diye

Derya2867 dün ben de hissettim sağ tarafa doğru. Ben 15+3üm biraz erken diye emin olamadım ama siz kaçsınız tam acaba