Dubletombikdoner Bu taktiği uygulayayım belki tutar doğururum 😁😂 39+3 😁 lütfen bana da dua edin durdukça sinirleniyorum morallerim geriliyor 😁😂 Herkes doguramadinmi diye mesaj atıyor😁
Symazturk Dubletombikdoner dualarım seninle en hayırlı zamanda tez vakitte güzel bir doğum olur insallah 🐣😍
Zelsonr Dubletombikdoner İnşallah geceye sancı tutar sabah olmadan da doğurursun çok çokk çokk aminnn😂🤭😍
Dubletombikdoner Bidaha post acmiycam valla 😣 kimse atmiyo her attigim posta hep yukariya ben taşıyorum😓bende hamileyim benimde duygularım var hıh hepinize küstüm😪
kediannesi60 Dubletombikdoner inşallah hemmencik kolayca doğurursun canım merdiven cık squat yap gellsin bebiş🤣
Tazeeanneee Dubletombikdoner yaa hahha niye küsüyorsunuz 😂😂 inşallah hayırlısı ile kurtulursunuz tek avazda kolaycanaz 🙏
Dubletombikdoner kediannesi60 İnşallah canm ya çabalıyorum 😁 Şimdi her yeri dip köşe sildim 😂 egildim kalktim ama tık yok 🤨😁
_cekirdek54 Dubletombikdoner keşke herkes 39 hafta gibi doğursa 40 ı bulunca stres yapıyo insan gelcek mi ne zaman gelcek falan 😊 Zaman da geçmiyo ki
Kbrpsygt Dubletombikdoner ay hayırla bir avazda doğurursun inşAllah canım 🤲🏻 Ben 36 oldum şimdiden heyecanlıyım o zaman nasıl olurum bilmiyorum😂🤭
Dubletombikdoner Kbrpsygt Ay seninkide cok az kalmis bak benim gibi dogurucam dogurucam deme gelmiyo 😁😂
Fiknet Aybkezr günde 7 km yürüyorum squat, pilates topunda hareketler, hurma, merdiven çıkma, adaçayı yapmadığım kalmadı ama demek ki daha kızımın zamanı var
Kbrpsygt Dubletombikdoner eşim benden kötü ben olsam doğurmuştum şimdiye diyo😂 son 1 ay geçmicek bize belli