Mevoon Hiç belirtim yoktu işe yeni başladığım içinde düşünmüyorduk kürtaj dan sonra reglim çok düzensizdi maydanoz suları vs derken şüphelendim Bi test yaptım sürpriz oldu şimdi 21+3 olduk ❤️
superrmomy Merveikratanem ay masallah canım 5 haftalarda sadece keseyi görebiliyorlar zaten suan nasılsınız kalp atışlarını duyabildiniz mi
Merveikratanem superrmomy bir hafta sonra gittim 2 kese gelişmiş biri 5+5 günlük diğeri 5+6 günlük kalp atışları vardı şuan 12 haftalık olduk çok şükür kızım tek kalacak diye korkarken rabbim iki tane nasip etti kesenin biri gelişmedi
superrmomy Merveikratanem cok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️
Sofianin_annesi superrmomy ben regl günüm geçmeden hamile olduğumu anladım eşime söyledim bence ben hamileyim diye ama inanmadı adet tarihime bir gün kala beta testim 763 çıktı 8 haftalık bir minnoşum var🥰🥰❤️❤️
Merveee34 superrmomy ilk bebeğim adet 10 gün geçmeye 500 ikinci bebeğim adete 2 gün kala 85 üçüncü bebeğim adete 3 gün kala 200 Dördüncü bebeğimde yok öğrendiğimde 2 aylık olmustı 🤣
Merveikratanem superrmomy amin kuzum rabbim hayırla dileyen herkese nasip etsin bizlere de hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin