ezgioz Gizemgect dün baktım birlikte kapanmadığı için vazgeçtim ben de onu alacaktım ama parçasını çıkarıp öyle kapanıyor araba bence o yüzden kullanışsız uğraştırıcı. O yüzden 100 lira fazlasını verip greentom riversible aldım.
Ribboun svserzrm Maclaren Atom Travel Set Bebek Arabası https://www.hepsiburada.com/maclaren-atom-travel-set-bebek-arabasi-p-HBV00000J5SWS?magaza=vipbebek&url_src=ios-product-detail Canım şöyle birşey aldık daha bir ay olmadı 3,400e almıştık çok şaşırdım şu anda. Takip edersen baya indirime giriyor biz o şekilde almıştık. Puseti Avionaut aldık bu pakette gelende o.
1234oglak Mommy16 ben temmuzda aldım 3200 idi babymall’de mağazada ama, internette daha pahalı görünüyordu. Mart ayında 2900′lerde görmüştüm ama ortada bebek yoktu 😂. Her şeye zam geldiği için bu fiyattan aşağı ne kadar olabilir ki diyerekten aldım. Normalde black friday’da alırım diyordum biraz erken oldu sadece. Arabanın görüntü kalitesi çok güzel. Kalitesinin mamas papas ayarında olduğunu bir kaç satıcıdan duydum. Başka bir bebek arabası incelemedim ama. Normalde yap boz işlerini çok severim ama bu arabayla uğraşacak enerjim pek yoktu. Araba ağırlık olarak bana ağır geldi. Zaten benim kollarım güçsüzdür ama. Aç kapasının tek tuşla olmasını tercih ederdim. Bebeği arabaya oturtmadan arabayı bagaja koyamam herhalde. Açıp kapatması zor değil ama biraz alışmak gerekiyor. Aldıktan sonra sadece keşke daha hafif ve pratik olsaydı dedim sadece. Ama araba çok kaliteli 😬
Mommy16 1234oglak çok teşekkürler yorum İçin benim de daha iki ay var araştırma sürecindeyim kanz x-go ve pierrre cardin trendy plus arasında kaldım hangisi uygunsa alırken onu alırım artık😂
OzdenLina bir-es time x de uzamiyor malesef ama pusetin yönünu iki tarafli takip kullanabiliyosunuz ben uzun boyluyum bana gayet iyi geldi sap kısmi bu arada kumas kalitesi bakimindan fark var die biliyorum
Glcn22 Ayse-45 valla ağır değil bence görüntü olarakta çok hoş duruyor daha kullanmak kısmaet olmadı sadece bıraz buyuk kucuk arabanız varsa sıgması zor
mutlugebeee Seymaayyy travel sistem kimse önermiyor, baston alıyosun illaki diyorlar bende iki kere masraf yapmak istemiyorum. Ama baston model hiç güzel araba bulamıyorum ya🤷🏻♀️
Birumuteses29 Ayaz_Aybars_mom ben 21 haftalıgım ve almayı düşünüyorum bu ara taksidini ödemeye başlarız diye dolap beşik araba bunlar baya tutar diye alıp ödemeye başlayalım dedik
Ribboun svserzrm hepsi burada dan almıştık. Beğendiğin karar verdiğin bir markayı takip et farklı sitelerden indirimde yakalayınca da alırsın. Biz öyle yaptık
medine03 Sunny baby city gold bebek arabasını kullanan var mı acaba çok kararsız kaldım, daha önce prego quatro vip almayı düşünüyordum, sunny baby daha hafif geldi ama yinede kararsızım🙈
Ozgeleo-07 DemetF bence çok gereksiz parçalı ve pahalı bu kadar parçayı evde bırde koymaya yer lazım.mesela o portbebe mi ne yatak saklımda olan cok gereksiz zaten puset de o görevi görüyor siz bılrısınız ama hıc pratik degıl