Bikaraturuncu minimalannee joie brisk lx baston travel kullanıyorum çok memnununum. Puseti ayrı arabası ayrı satılıyor. Çok pratik ve sağlam kemik gibi araba tavsiye ederim
minimalannee Bikaraturuncu öncelikle çok ama çok teşekkür ederim 🤍pusetinin adıda mı aynı geçiyor pusetini bulamadımda
Ceylanarsln Seymaayyy mamas papas strada aldim gercekten cok iyi saglam ve kullanisli hir araba en guzeli de tek hamle ile katlanabiliyor basliklari cikartmaya gerek yok
Mrvkrnylmz DemetF bunu hiç bilmiyorum fakat bu fiyatlarq çıkacaksanız maxi cosi bugaboo ve benim en sevdiğim mima xari düşünebilirsiniz stokke de var ama genelde büyüklüğünden yakınıyorlar
Ayaz_Aybars_mom Hamileliginiz kacinci ayinda araba almaya basladiniz sevgili annisler bazen cokmu aceleci davraniyorum diyorum daha cok yeniyiz ama cok heyecan yapiyorum ilk hamileligim mantikli vakit ne zaman acaba ?
minimalannee Ayaz_Aybars_mom benimde ilk hamileliğim kıyafet uygun buldukça alıyorum indirimleri değerlendirmeye çalışıyorum çünkü. Büyük eşyaları ise beşik bebek arabası gibi bunlarıda araştırmaya başladım içime sinmeden almak istemiyorum. Ayrıca son aylara bırakmayı doğru bulmuyorum sonuçta ucuz şeyler değil böyle aylara yayarak almak hem hesaplısını bulmanızada imkan sağlıyor ve hamilelik ilerledikçe zorlu olursa diye korkuyorum açıkçası kimseye muhtaç olmadan halletmek lazım benim fikrim☺️
Birumuteses29 Ayaz_Aybars_mom ben 21 haftalıgım ve almayı düşünüyorum bu ara taksidini ödemeye başlarız diye dolap beşik araba bunlar baya tutar diye alıp ödemeye başlayalım dedik
Mummytobe Ribboun biz de atol dusunuyoruz ama kapamasi cok meşakkatli geldi :( surekli egilip kalkmak mi gerekiyor? Acmak icin de kırmızı emniyet kilidi icin tekrar egilip acmak gerekiyo sanirim.
Asiyeclk minimalannee Travel sistemlerde oturma alanıyla katlanan arabalar var onlardan düşünebilirsiniz pusetleriyle birlikte satılıyor casual Cadillac jazz ve sunny baby Vista bende ikisi arasında kalıyorum
Ayaz_Aybars_mom minimalannee haklisiniz benim tercihim twester model bebek arabasi ama bakalim kismet
GamzeDurmus yazinannesi yaa çok teşekkür ederim kullandıktan sonra da bilgi alabilir miyim acaba sizden ben daha çok yeniyim 🥰
Esramertt Dilekcnkn bende araştırıyorum ancak bulamadım hafif mi peki taşıması kolay olması da önemli
Dilekcnkn Esramertt Ben dolaptan aldım yani sürüşü falan gayet rahat küçük oğlum evin içinde hiç zorlanmadan sürüyor küçük tekerleri zaten 360 derece dönenlerden o yüzden sorun yok yani ben çok beğendim
Ribboun svserzrm Maclaren Atom Travel Set Bebek Arabası https://www.hepsiburada.com/maclaren-atom-travel-set-bebek-arabasi-p-HBV00000J5SWS?magaza=vipbebek&url_src=ios-product-detail Canım şöyle birşey aldık daha bir ay olmadı 3,400e almıştık çok şaşırdım şu anda. Takip edersen baya indirime giriyor biz o şekilde almıştık. Puseti Avionaut aldık bu pakette gelende o.