Seminn Dilekskr 40.2 canım bende doktorum geleceği yok bekleyipte riske girmenin anlamı yok dedi günü kararlaştırdık bugün☺️sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah 🤗
Minigim45 Bugün gittim doktora 35+5 haftalığım suyu azalmış ve plasendesi biraz yaşlanır gibi olmuş o yüzden doktor 38 haftada alıcam 39 kadar beklemicem dedi haftaya gidicem sezaryen gününü belirlicek bakalım
Addile ErdemirinAnnesi 4 kiloyu bekleriz oluncada 39. Haftayı bekleriz dedi 🤦🏻♀️ 22 agustosda olcak 39. Hafta inş 38 de gelmek ister
sukranipek ErdemirinAnnesi sezeryana alndim baya fenlaştım ben amliyhtnde bebgimi de aldılar yoğun bakma 1 hafta boyunca çok dua edin ne olur Rabbım kimsenin elini boş bırakmasın 5 saniycik bile olsa öptüm dahada görmemişim saatlerde kalkamiorum da hla
ErdemirinAnnesi sukranipek inşallah yavruna bir an önce kavuşursun sakın üzülme annesi o gelicek sadece biraz zaman tanı ♥️
Babyrich mimi25 tabiki doktorunuz daha iyisini bilir bebişide sizide riske atmayacaktır ama çatın dar doğuramazsın diyen arkadaşım 3 tane doğurdu sizin için en hayırlısı olur inşallah 🤗
mimi25 Babyrich yanı banada dedi dogum yine yuzde bir olur ama 20 30 dıkıs ve şiş ebe iter vakumla cekmek zorunda kalırım dedi