sukranipek ErdemirinAnnesi sezeryana alndim baya fenlaştım ben amliyhtnde bebgimi de aldılar yoğun bakma 1 hafta boyunca çok dua edin ne olur Rabbım kimsenin elini boş bırakmasın 5 saniycik bile olsa öptüm dahada görmemişim saatlerde kalkamiorum da hla
Ebru0629 ErdemirinAnnesi valla banada aynı şekilde 😄olsun sağlıklı olsunlar da bekleriz artık napalim🥰
Minigimyolda kelebeklerdeniz23 aşırı heyecanlıyım 4 yıldır bu anı bekliyorum sonuna kadar hazırım kokusunu bilmediğim bir erkeğe hasretim bitsin istyrum 😍
kayra_06 ErdemirinAnnesi 36 haftalığım ilk gebelik bebeğim hala ters doktorlar ne zamana kadar bekliyorlar dönmesi için hiç dönmezse en geç kaçıncı haftaya tarih veriyorlar
Dunyyam kayra_06 benim de bebeğim ters 38+1 hafta yarın komtrolğmmvar bakalım doktorum en fazla 40 sonuna kadar beklerim dedi. Şimdilik ben bekleme taraftarıyım hem belki döner dönmese de anne karnında durmasını daha doğru buluyorum. Ama beklemek zor:)
Efmrv Sezeryan doğumda nasıl anestezi alacaksınız? Spinal, epidural vs. Buna doktor mu karar veriyor biz mi? Hangisi daha iyi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 🌸
ErdemirinAnnesi Efmrv spinal yarı uyuşturma canım etrafındakiler olduğuniçin memnun kaldığı için bende spinal istiyorum hissetmiyorsun sonuç olarak
Dilekskr Seminn Benimde bugün son kontrolümdü 40+1 iz herhangi bir belirti yok maalesef Perşembe tekrar çağırdı bakalım bizde bu gidişle suni sancı alıcaz Allah yardımcınız olsun ☺️Siz kaçıncı haftadasınız
Seminn Dilekskr 40.2 canım bende doktorum geleceği yok bekleyipte riske girmenin anlamı yok dedi günü kararlaştırdık bugün☺️sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah 🤗
Hanife_safat cansutoprak40 konuyla çok alakasız olacak ama WhatsApp grubuna nasıl girebilirim happy moomun
mimi25 Babyrich benimde 30 agustos du ama nasip olmayacak haftaya sezeryana alacak 18 yada 19 da catım cok dar cıktı
Babyrich mimi25 tabiki doktorunuz daha iyisini bilir bebişide sizide riske atmayacaktır ama çatın dar doğuramazsın diyen arkadaşım 3 tane doğurdu sizin için en hayırlısı olur inşallah 🤗