dilaraakbulut Hafissee ben kizima kullandim 6 ay boyunca bizde hemen etkisini gosterdi suan kizim 11 aylik ikinci kizima hamileyim 30 haftalik insallah onada kullanacağim
Cicilibicili Hafissee gerçekten bi ondan fayda sağlamıştık. Düzenli vermek çok önemli. Her gün aynı saat olmalı
Busramnida Hafissee ilk 3 ay kullandım çareyi kimyon tohumun da buldum ben damlalar fasa fiso geldi 🙈 inşallah bu bebeğim de kolik bi bebek olmaz çok amin 🥰🤲🏻
Hafissee Cicilibicili hemen ilk gün etki etti mi ? Kızım sabaha karsı kaka yapamıyo cok ıkınıyo ve verdikten kaç saat sonrs etki ediyo dilaraakbulut
Ygtm44 dilaraakbulut benimde 14aylik oglum var, 4,5aylik hamileyim ilerleyen haftalarda zorlsnirim diye korkuyorm
dilaraakbulut Hafissee 1 hafta etkisini gosteriyo diye biliyorum ama bazi bebislerde etki etmiyo baska damla kullaniyolar
Cicilibicili Hafissee hayır bi süre kullanmalısın ilk günden olmaz. Mesela akşam yatırmadan önce içir ben öyle yapıyodum
Hafissee depsizoo valla iyi geldi her aileye senden şart 😁 nerde yaşıuon bilmiyorum ama ordan buraya neşe gönderiyorsun😁
Minamm-0666 Busramnida kesinlikle bende ilk bebeğimde düzenli sabah akşam kimyon çayı yapıp içerdim bebeğim onun sayesinde rahatça yapıyordu biraz geç öğrenmiştim ama şu an ikinci evladıma hemen başladım ☺️
Hafissee Busramnida kimyon tohumu nasıl kullanıyorsun bende aldım bir su bardagı içiyorum bir tatlı kaşığı atıyorum siz nasıl kullandınız
Busramnida Hafissee Bebek icin 1 cay kasigi tohum kimyonu 1 su bardagi suyla demleyin 5 dk bekletin 3 cay kasigi icirin. 🤗