Busrabbb Sürekli bakarsanız geçmez en az haftadan haftaya bakın, benim de 32 kaldı Allahın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🥰
Sdacbc Busrabbb ya öylede bu sefer bakmasam kendim hesap yaparım nekadar kaldı die 😂😂ilk ve geç olunca insan sabırsızlanıyor 🐣
ilkgozagrimhavinim Sdacbc daha dün gibi. Baktığımda 117 gün vardı ne ara geçicek ya dedim moralim bozuldu. Bugün 99. Nasıl geçti diyorum şimdide😳
Kara1833 Sdacbc çıkarız inşallah geçmiyorsa bu zaman bizim yüzümüzden geçniyor valla😂😂😂 ha oldu ha olacak derken gelmiyo zaman
Alone Sdacbc siz yazınca baktım da 94 günüm kalmış ki bu 40 haftaya göre hesaplıyor demi🙈 yani benim sezeryan olacak demek ki daha az zamanım kalmış amanınnnn geçiyormuş bak ben farkında bile değilmişim 😂
Ada_omertoprak2116 Sdacbc Geçer geçer benimde öyleydi geçmiyor diyodum şimdi ise son 55 gün kaldı nasıl geçtiğini anlamadım inan
Burcu4135 Sdacbc bu günlere gelene kadar ah neler cektik 😁 senin de cabuk gecer bi bakmıssın bebek kucagında 🤗
Ozgesapmaz Çooook çabuk geçiyor bende geçmez diyorum 99 gördüm şuan 39 aradaki zaman uçmuş sanki. Hamile olduğumu öğrendiğim zaman oho daha çok var diyordum😂😂