Kara1833 Sdacbc geçiyor geçiyor 😁 merak etme hele 100 den aşagı ya in bi baktın 80 bi baktın 70 bi baktın bitmiş😂😂 bizim de geçmez gibi ama ne ara geldi diye kendi kendimize soruyoruz geçermi derken geçmiş bile o 204 gün
Cnsymn Sdacbc katılıyorum geçmiyor zaman kızıma kavusmama 121 gün kalmış. Nasıl bı özlemle bekliyorum onu her anne gibi. Rüyalarımda görüyorum artık uyanmak istemiyorum ❣️
Seda_nrr Sdacbc geçmiyor demeeye erken başlamayınnnn 😂 sonra hiç geçmez mesela benim 52 gün kaldı yazıyor ben demiyorum 38.haftada demeye başlarım daha çabuk geçer ozaman 🤣🤣
Burcu4135 Sdacbc bende senin gibiydim. Hic gün gecmiyor diye söylenip duruyordum. Birde kötü bi hamilelik gecirdiysen hic gecmiyor gibi geliyor. Şimdi bakıyorum 30 g0n kaldı tabi erken alacaklar benim kızı suda azalma oldugu icin. Geciyor yani bir sekilde 😁
Kara1833 Sdacbc bakınca geçmiyor zaten 😁😁 bende bakıyom bekleyince saat bile zor geçiyor artık salayım diyorum da olmuyor 😂😂
Burcu4135 Sdacbc bu günlere gelene kadar ah neler cektik 😁 senin de cabuk gecer bi bakmıssın bebek kucagında 🤗
Sdacbc Kara1833 12 ye kadar uyumuyorum somra diyorum daha bakmıcam dediğiniz gibi bakmadanda duramıyorum çıkılmazın içine girdik 😂😂
Kara1833 Sdacbc çıkarız inşallah geçmiyorsa bu zaman bizim yüzümüzden geçniyor valla😂😂😂 ha oldu ha olacak derken gelmiyo zaman