Sevaldemir LeylaCan doktorumu bulana kadar oraya gidiyordum songül hanıma doktorumu bulunca bıraktım :)
Umaymoms Psikolog_anne cok cok ciddi anlamda hiçbir soru işareti oluşmadı kafamda bu zamana kadar. Siz kaç haftalıksınız 🥰
LeylaCan Sevaldemir ben de songul hanıma gittim iki defa bırakmayı düşünüyorum tatlı bi kadın ama biz eşimle çok heyecanlıyız doktor hanım ise aşırı sakin 😱 duygu ışıl gencer hanıma aldım perşembe gününe bakalım
Psikolog_anne Umaymoms 4+5im çok yeni henüz☺️ 3 gün önce gittim haftaya da kontrole gideceğim keseyi göreceğiz inşallah, sizin kaç haftalık?
Psikolog_anne Umaymoms Ben gebelik öncesinde de kendisine gidiyordum zaten doğumu da birlikte yapacağız inşallah
Aminehira Koç hastanesi Engin Türkgeldi’ye gidiyorum. Çok ilgili, ne zaman whatsapptan yazsam cevap verir. Zaten hastane olarak çok disiplinli ve ilgili tüm çalışanlar. Şuan için memnunum👍🏻
Hanife5334 Cglkr son fiyatları bilmiyorum ama 5 yıl önce 750 verdim henüz kontrollere gidiyorum ama öğrenip yazarım size
Aminehira Sukella muayenelerimi tüm testlerimi orada oluyorum . Doğum ücretler henüz güncellenmedi ama eski fiyatlar normal Doğum 5 bin civarı sezaryen 6120 civarı