Aysnctl ZeynepKara Merhaba bende 18+5 haftalık hamileyim. Şuan şafak hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ama degistirmek istiyorum ve aklimda.medical park var ücretler ve hastane hakkinda bilgilerini paylasabilirmisin rica etsem. 😊
ZeynepKara Aysnctl muayene ücretleri 115 tl normal doğum 2200 tl sezaryeni bilmiyorum hastanede temiz düzgün çalışanları ilgili çok memnunum
Mrlbrk Aysnctl hangi doktora gidiyosun ve neden degistirmek istiyosun. Bende o hastanede defne hnma gitmeyi düşünuyodumda.
ZeynepKara Aysnctl yine bu forumda başka bi arkadaş memnun kalmadığını söylemişti ama bilmiyorum canım
Ruyaa ZeynepKarataTeytey Ferhat bey gercekten cok basarılı işinde ve inanılmaz motive eden bir doktor Ataköy towersta suan yenıbosnada 🤗
Reallove SelviAcar bende leyla hanmdan çok memnundum normal doğum 4000 olduğunu öğrenince malesef degistirmek zorunda kldim
Tavzarelif Birmucizehikayesi ben halkalıda oturuyorum bana da uzak kalıyor baya git gel biraz zor oluyor özellikle son haftalarda sıklaşınca eşim götürüp getirmeye başladı birazcık mızlanıyor uzak diye 😊 ben eğitimlere ve yogaya başka bi özel hastanede katıldım hemen hemen aynı şeyleri anlatıyorlar devlet hastaneleri de yapıyor aklınızda bulunsun
Birmucizehikayesi Tavzarelif kacinci haftalarda katilabiliyoruz bilginiz var mi bir de hangi ozel hastaneydi belki bana yakin subesi vardir 😊
srp123 İstanbul Avrupa yakası Avcılar Anadolu hastanesi dr Hakan kılınç süper ilgileniyor bebeğin cm cm herşeyini anlatıyor ve güler yüzlü insana resmen morel veriyor Doğumdan korkun gidiyor resmen
EmraheydaBier Rabiamehmet nasıl bi doktor acaba en başından beri onamı gidiyorsunuz birde doğum ücreti muayne ücreti nedir bilgilendirirmisiniz rıca etsem😃
Tavzarelif Birmucizehikayesi ben acıbadem hastanesinin eğitimine gitmiştim bizim burda oturan bir arkadaşım devlet hastanenin eğitimine gitti yakınında büyük bir devlet hastanesi veya özel hastane varsa araştırabilirsin mutlaka oluyo eğitimler
Skdag Birmucizehikayesi Ben bugün bir arkadaşımla Acıbadem Kozyatagindaki Eğitim e başlıyorum,hatta yoldayız şuan.20.hafta itibariyle katilabiliniyor Eğitime ve 250 tl.H.ici 2 gun toplam 6 hafta
Selhan NaimeYilmaz fatmaya gorumcem gitti çok sıkıcı pimpirikli dedi hoslanmadi münübe daha ilgili anlayışlı sorularına cevap bulabiliyosun ben evime uzak olduğu için bıraktım memnundum ama.
NaimeYilmaz Selhan eşimde pek haz etmedi yüzü gülmüo değişik davranıo dedı . Bidakına ona gidicem sanırm o bayanı pek önerıyorlar
HlyaracGzel Avrasya Hastanesi- küçükköy Meriç Bey, çok ilgili bir doktor daha öncesinde medical park gop Nalan Hanıma gidiyordum. Meriç Beyi tanıdıktan sonra Nalan Hanım’ın çok ilgili bi doktor olmadığını düşünüyorum.