Meryemsuraa [bilinmeyen] yenibosna safa hastanesinde uğur doğançe çok memnunum ilk doğumumu ilke hastanesinde yapmıştım o zaman ilke hastanesindeydi şuan safa da
Ppp4789 Vital hospital Dalga Dalgıçoğlu Bahçelievler Yaman Cerrahi Tıp Merkezi Eray Baycan Güneşli Bahçelievler
emine91 Şişli Florence Nightingale hastanesi yrd doç Dr Yusuf Olgaç instegram da takip edebilirsiniz çok ilgili biri😊
Nihanucar Medicana hastanesi Bahar hanıma gidiyorum Güleryüz’lü bilgili fakat muayene ücreti sskli 175 tl oldu 130 tl iken doktor degiştiricem Medipol Çamlıcaya giden varmı
Umaymoms Nihanucar sezeryan dayatmalı bir hastane eğer sezeryan olacaksa aylin akıncı öneririm Esra Rahime çabuk hanım en iyi doktorudur sanırım ayrılmış muayenehanesi var Altunizade de bence ona gidebilirsiniz
Evrem13 Birgules shala hanıma bende gitmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi daha detaylı yazar mısınız? Pozitif biri mi normal doğum yanlısı mı ücreti nasıl? Teşekkürler
Arden gizemdmrak doğrudur biraz frekans yakalamak sizin onunla tutmuş demekki doktor önemli hele bizim için 😊
Leilademir Zeynebinannesi benim bütün arkadaşlarım seval hanımda doğum yaptı öyle memnunlardı ki bende ona gidiyorum 31.ci haftam ve bende memnunum evime çok yakın olmasıda artı sebep tabi 😊
Nurcannozdemirr Avcılar Türkan Mutafoğlu kendi kliniği var, Avcılar hospital ile anlaşmalı. Ben çok memnunum Allah razı olsun
Firdevsyilmaz Konuyla alakası yok ama post açtım kimseye ulaşamadım kimsenin dikkatini ckmedi yad ilgilenmediler sanırım blki burdan ulaşıp sesimi duyururum ihtiyacım var.... kızlar kapı süsü yaptırmak isteyenlere sesleniyorum irtibata geçmek isterseniz eğer yaza bilirsiniz kendi oğluma yaptım aynı hazırlar gibi oldu eğer isterseniz sizlerede yapabilirim ben evde çorap işi yapıyordum artık belim çok ağrıdığı için bıraktım ihtiyacım var yaptırmak isteyenler ulaşsınlar burdan yazsınlar bi şekil irtibata geçeriz istediğiniz renk şekillerde yapabilirim isimli kapı süsü hediyelik magnetlerde yapabilirim keçeden sadece ulaşın yeter 😊😊gerçekten ihtiyacım var...
Ekksl aysednss Kesinlikle aynı kişiden bahsetmiyoruz öyleyse ☺️ memnun olmayan tek bir kişiye denk gelmedim. İnanılmaz çok hastası var ve muhtesem bir doktor, harika bir insan.