melise Elifalptekin siz daha önce hiç gittiniz mi peki😊bende tereddütlü gittim ilk ama tabi birşey demek için çok erken dediğim gibi çok hastane değiştirdim ilk defa içime sindi bir yer.Genel olarak çalışanların tavrıda hoşuma gitti.Yenidoğan için yoğun bakım ünitesi de olsa gerçekten çok güzel olur.Doğuma kadar orda devam edicem inşallah doğumdan sonrada yazacağım size 😊
Elifalptekin melise ben de geçen hafta perşembe günü gittim ilk defa şimdilik bir sıkıntı yok doktor iyi hastane temiz,ferah .Biz fiyat verme ofisinde sorduk bize yenidoğan yoğun bakım var dediler ama acaba aynı hastaneden bahsetmiyor muyuz ?Ben bağcılar medipole gittim 😊
Karabiberim adm merhabalaar 4haftalık hamilym Yeni öğrendik folik Asste başladık hafif karın ağrılarım oluyor çok heyecanlıyım korku ve endişe var tabii ki Küçükçekmece’de gittiğiniz bir devlet hastanesi var mı memnun olduğunuz dr adını alabilir miyim teşekkürler 😀☺️
melise Karabiberim Küçükçekmece de kanuni sultan Süleyman hastanesi var takipli hastaları nasıl bilmiyorum orayada bir defa gitmiştim maalesef devlet hastanelerinde yoğunluktan aynı doktora sürekli devam etmek randevu almak çok zor.Kadın Doğum acile gitmiştim psikolojim bozuldu resmen çok kalabalıktı yabancılarda vardı sandalyede acı çeken hamileler yataklar dolu vs vs.Bu benim izlenimimdi tabi ama gidip memnun kalanlarda vardır elbet.Siz randevu alıp bi deneyin daha gebeliğiniz çok yeni.Ayrıca bende aynı yere devam edemesemde testlerimi devlette yaptırıp sonuçlarımı özeldeki doktoruma gösteriyordum öylede yapabilirsiniz 😊Hayırlı olsun şimdiden 🎀
nermin61 adm Erdem hastenesinde Funda Ayse Demir doktor hakkinda bilgisi olan varmi acaba?Ona gitmeyi duwunuyorum ben
Portakal Sevaldemir derya hanımın muayene ücreti 95 TL. Nst ücreti de18tl. Normal doğum 1300 lira sezeryan 2300 ama nakitte sezeryana 2100yapariz demişlerdi ben normal doğum yaptım
epenez Florya Medical parkta gebe paketi var. 7300 TL idi. 8 adet doktor muayene + tetkik. 2 li test dahil. Doğum ücreti + doğumdan sonra bebeğe yapılan ufak tetkikleri kapsıyordu.bu paketi almazsanız doğum 4500 civarı demişlerdi. Muayenede 145 TL'den başlıyormuş. Ben de Avcılar hospital de Aliya hanıma gidiyorum. Çok memnunum
Portakal Sevaldemir 21gun önce doğum yaptım bir daha doğum yapacak olsam yine e derya hanıma ve nisa hastanesine giderim. Bir ara beni kesin sezeryana alin diye yalvardim doktorum ve ebeler okadr çok ilgilendiler ki ve normal doğum yapmami sağladılar
Busraktnc NazlGnaltay meraba canım bende 8 haftalık hamileyim bende selime hanıma gidiyorum çok övmüşlerdi ama Tam olarak emin olamıyorum ayrıca testleri sağlık ocağında yaptırmamı sonuçları doktora göstermemi önerdiler siz nasıl yapıyorsunuz ?
Natuvane Busraktnc merhaba başarı hastanesi selime hanım mi. Memnun kaldınız mı ben de ona gittim. O hastanede normal doğum yapan var mı acaba
Elifalptekin Dikizzz hayırlı olsun .Bakırköy de serhat sakız var ,muhteşem ötesi bir doktor.Özel muayenehanesi var ,acıbadem bakırköy ,aile hastanesi ve ethica incirli de doğum yaptırıyor.
DeryaylmazMhc Sweet02 100 tl muayenehane ücreti canım hastanedeyken de 90 tlydi muayenehaneye geçince fiyatta büyük bi değişiklik yapmadı ☺️
melise Elifalptekin ben Sefaköy medipole gittim 😊hastane bana da oldukça ferah ve huzurlu geldi.Özellikle sordum orda yoktu acil bi durumda sevk ediyorlar
Dikizzz Elifalptekin teşekkür ederim daha çok yeni olduğu için çamlık hastanesine belma tarhana gittim ilk muayeneye ama sizin tavsiyenizi dikkate almak istiyorum 😌 bahsettiginiz doktorun muayene ve doğum ücretleri nedir
melise Beyzademirci muayene ücretsiz doğum indirimli.Normal doğum,epidural anestezi,sezeryan olması durumunda sizin talebinize göre fiyat değişiyor 😊
Elifalptekin Dikizzz muayene ücretini yeni sordum 300 liraymış .Doğum fiyatını bilmiyorum malesef.Doğumda ethica da olursa uygun fiyat ancak orası verir büyük ihtimalle.
Ahsenserra Merhaba ben 6.haftadayım İstanbul anadolu yakası ümraniye üsküdar civarında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır