bsrdmlpnr Bayrampaşa kolan dilek acar ♥️ Doktorum iyi iyi olmasınada gece yada hafta sonu doğum yaparsam gelmiyomuş o yüzden üzüldüm Allaha bıraktım artık hayırlsıı neyse o olsun
Mutluhamis bsrdmlpnr merhaba bunu size kendisimi söyledi bende ona gidiyorum şuanda çok şaşırdım acıkcası ve çok saçma geldi
Derinnge34 Kubrasengul aynı hastanede atilla beye gidiyorum çok iyi bi doktor diye tavsiye ettiler çokta memnunum. Dediğiniz doktoruda araştırdım ama bunda karar kılmıştım.
nisannis Arnes bende 28 haftamdayım doktorumu değiştirip duygu hanıma randevu aldım siz gidiyorsanız memnun musunuz acaba
Arnes nisannis evet. 2. doğumum ve yine Duygu hanım. 5.5 yıldır kendisinin hastasıyım. Oğlum 4.5 yaşında. 35+2’yim ve hiç bi zamanda vazgeçmem kendisinden. 🤗
Sevaldemir Kızlar medipol esenler'de muayene ve doğum ücretleri nedir bilen varsa söyler misiniz? 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktor arayışındayım.
Tugbaerkul Sevaldemir Burcu Aydın Boyama var 90₺’yi en son muayenesi doğumda 1600₺ diye hatırlıyorum ama memnun kalmadım değiştirdim o yüzden
Arzusygur Central hospital Levent Konur. Giden arkadaslar var mi? Yeni basladim ve ilk randevuda kilodan dolayi acayip firca yedim :) cok disiplinli bir doktor. Giden arkadaslar var ise yorumlariniz nedir?
GokceGenc Ss1 cnm hastaneye baglı dedi bn turkiyede yapıcam dogumu normal dogum figen hanıma 3 bin oducem bide hastaneye oducem işte..
gizemdmrak Mkaraevli biz 37 haftalık olduk evet duygu hanımın güzler yüzü yetiyo valla Allah sizede bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
yavuz_adil adm küçükçekmece batı bahat ahmet yavaş hakkını ödeyemeyeceğim doktorum gerçekçi ve diğer doktorlar gibi umursamaz değil benim olmayan sorunum yoktu icabında haftada 3 kere gittigim oldu ve elinden gelenden fazlasini yapti benim için
Guzz adm ben istanbulda olsam furkan kayabasogluna giderdim. Neşeli halı, bilgisi ve benim bunu instagram profilinde gozlemem. Dogum hikayeleri ise efsane.