Ysn buseseylan arda lembetin ilgisinden gerçekten memnun kaldınız mı? 27 haftalık kayıp ustune kendisine gittim ama her şikayetimde bi dalga geçmeler filan hiç ama hiç içimi rahatlatmadi
melasya HilalMengi benimde drum kendisi ilk hamileligimde cok memnun kalmistim simdi ikincide tek adresim yine kendisi
Tubabora adm Bahçelievler memorial deniz yıldıran saraç süper ilgili özenli bir doktor tavsiye ederim
Aselimmmm Bende Yenibosna nisa hastanesine gidiyorum. BenDe Derya Kanza Gül ün hastasıyım. Şuan için memnunum 25+3 günlük gebeyim
Esilaminel Numberone merhabalar benimde doktorum Canan hanim... Siz kaç haftaliksiniz? Çok memnunum kendisinden ilk baslarda cok tereddüt ettim ama şimdi inanilmaz guveniyorum... Saglikli kolay dogumlar dilerim⚘
Numberone Esilaminel 7 haftalık gebeyim 2 senedir hastasıyım 🥰 ve bi insandan bu kadar güzel enerji ilk defa alıyorum
Esilaminel Numberone maşallah Rabbim tamamina erdirsin⚘ Gerçekten inanilmaz pozitif kendisi bende ilk günden beri Canan hanimlayim 32 haftaligiz😊
Numberone Numberone amin inşallah tek merak ettiğim gece doğum olduğunda geliyor mu ? Ve doğum fiyatı ne kadar biliyormusumuz
UcanHamile Acıbadem Atakent hastanesinde Emine Karabük e gidiyorum. Inanılmaz memnunum her saat aradığınızda ulaşırsınız doğum sancısı hissettiğinde bile ara gece kaç olursa olsun diyor. Hatta doğumda ebe ile işin yok ben basında olucam dedi. Inanılmaz güven veren, rahatlatan, sakinleştiren bir kadın. Büyülüyor anında sanki. Hastane pahalı ama ona değer diyip gidiyorum
NaimeYilmaz Yaylam Nisa hastanesınde Deryan Kanza Gül ile doğum yaptım cok memnun kaldm doktordan da hastaneden de 🌸
Yaylam NaimeYilmaz ben safaya gidiyorum ama nisauı bilmiom yabancı olduğum için burda safada bildiğiniz iyi doktor var mi
buseseylan Ysn benim doktorum Eralp Başer aslında ve çok memnunum. Sadece detaylı ultrason için Arda hocaya gitmiştim. Tavırlarını bilemiyorum tabi o yüzden ama çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum.
Glsu Kartal Kızılay Hastanesi süleyman yeniocak muhteşem bir doktor ve muayeneleride çok uygun ben çok memnunum 👌🏻👌🏻👌🏻
Kubracosaar Bayrampaşa baypark hastanesi yrd. Doç.yeliz gümüş’e gidiyorum ...Kesinlikle tavsiye ederim hastalarından yoğunluğu oluyo ama değer