GokceGenc Ss1 henuz konuşmadık dogum için figen hanımla hiç bilmiyorum.. sizde figen hanımamı gidiyorsunuz ?
Ss1 GokceGenc gidiyordum türkiye hastanesindeykn. Doğum ücretiniz ne olur demistim türkiye hastanesinden fazla olmaz ortlama aynı olur dedi ama fiyat vermedi arkdaşım doğum için Fiyat istedi son haftasında hastaneye ne kadar ödersen bende o kadar alırım dedi ve sinir oldum bıraktım takibi. Arkdaşım da tabi bir şok yaşadı ve son haftasinda olduğu için doktor değiştiremedi ve onda yaptı gerçekten dediği gibi oldu sezeryan için 2500 civarı hastaneye bir o kadar da doktora ödendi üstelik dikişleri de iltihaplandı günlerce hastane de yattı...
GokceGenc Ss1 bn hiç konuşmadım canım ozaman gittiğimde sorayım bende enazından neyle karsılaşcamızı bilelim.. cok geçmiş olsun arkadasınıza.. ama mutlaka sorucam.. arkadasınız nezaman dogum yaptı bide hangi hastanede yaptı..
GokceGenc Ss1 ama sole aslında anlaşma yaptım demiş florence nigtengelle eşime sordum 6 yada 7 demiş bnce bunun içinden alır kendine yani ben hem hastaneye 6 odeyip doktorada 6 odeyeceksem gider acıbademde dogururum ztn 12 bine 😊
bezelyem [bilinmeyen] Bende Mehmet Serdar Kütük e gidiyorum ama doğuma girmek için çok para istiyorlar doğumunuzu kim yaptı
Ss1 GokceGenc bende florance da dusunuyordum araştırdığım da normal doğum 6 bin civarıydı kendisi de o kadar istedi işte. Figen hanım iyi bir doktor ama bir dogum da 6 bin alacak kadar da deil.12 bine daha güzel hastane seçeneklerim var. Kesinlikle doğum parasini konus . Eger daha haftan varsa büyük ihtimalle doğuma yakın konuşuruz diyecektir. Sem ısrar et
Neroizm @adm ben burada yazilanlarin yarisindan fazlasini okuyamadim zira birden donup 50-100 arasi cevabi atlayip sonrasini gosteriyor uygulama. Hizli cozebileceginiz bir seyse cozer misiniz? Cok fazla cevap yazilmis olan basliklarda hep ayni sorunu yasiyorum.
Puhukuzusu Neroizm Aynı sorunu yaşıyorum, en başından beri, aşağı hızlı kaydırmadığım halde bir yeniliyo gibi oluyo bakıyorum 100 mesaj atlamış. Bence bu kesinlikle uygulamanın bir yazılımsal eksikliği.👍
adm Yazıların yükleme hızından daha hızlı bir şekilde aşağı yukarı hareket edince oluyor. Normal. Yazı yüklenecek ve okunacak. Yavaş yavaş aşağı kaydırırsanız sorun ortadan kalkar.
Neroizm adm hepsini tek tek okumaya calisirken ne kadar hizli asagiya kaydirmis olabilirim bilmiyorum ama tesekkurler.
GokceGenc Ss1 hmm ozaman ben knişiyşm buay sonu 30. Haftada olucam ztn 12 bine acıbademde dogururum ben ole alcaksa okdrda deil yani inşalalh cok bişi çıkmaz.. arkdssın nerde dogurmuştu.. bide siz nezaman knşmuştunuz?
Ss1 GokceGenc ben mayıs gibi konuştum benden sonra fiyat guncelledi mi zam geldi mi bilmiyorum..arkdaşım da türkiye hastanesinde dogurdu.
GokceGenc Ss1 bn buay sonu mutlaka knşucam ozaman normal doguma o para cok yani gercekten ole ne yani sezeryan 9 bide doktora 9 verince 18 mi olcak yani
Ss1 GokceGenc ya valla canım dediği tam olarak su; hastaneye ne kadar ödersen bende o kadar alırım. Yanı büyük ihtimalle hastane kadar alacak. Hatta arkdaşın şöle oldu kız türkiye hastanesinde indirim yaptırdı ama Figen le pazarlık yapmadan hastanenenin indirimsiz parasını odedi. Şuan muayenesi ne kadar figenin
GokceGenc Ss1 anladım cnm mesela turkiye epıdural normale 3 istio figende 3 alıo demekki hastaneye indrim yaptrsakta figen hnm onu aşcal sanırım bn başka hastanelerde bakıcam bide uzun suredir figen hanım hastasıyım ben gebelikten omcede gidiodum herseyimle o ilgilendi bakalım knşcam artık bende.. cnm 200 oduyorum heray..