dlaragur Beylikdüzü Medilife ’da Selda Örnek Hanımoğlu. Şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel bi doktor, inanılmaz güleryüzlü ve ilgili 😊 Siz sormadan sizin sorcağınız herşeyi açık açık anlatıyo, ultrasonda bebeğimin yüzünü göremedik diye tam 25 dakika uğraştı ben pes ettim o etmedi ve sonunda yakaladı 😍
nciNurDepegz Acıbadem Atakent profesör doktor Umut Dilek Harika bir hekim aynı zamanda perinatıloji Doktoru mükemmel birisi ❤️
SevgiiOA Musla Ben doktorumu değiştim canım çok yoğun meriç bey o yüzden. Aynı hastanede Dr. Atilla Okur’a devam ettim ve normal doğum yaptım 😌
Musla SevgiiOA cok kararsız kaldım atilla beyden memnun kaldınız mı birde ilknur hanım var yeni taşındık yardımcı olursanız cok sevınırım
sinifcianne LeylaGndoduDemirciolu sadullah bey arkdasımın polikistik over oldugunu bile anlayamamış. dikkatli ve özenli davrandıgını sanmıyorum.
LeylaGndoduDemirciolu sinifcianne Hımm bilemiyorum ama doktorumuza yurt dışından bile çok hasta geliyor ilgili biri ben bi yanlışını. Görmedim hiç iki arkadaşımda onda doğum yaptı memnunlar
Milas9 MeryemKurtul merhaba, Doğum yaptınız sanırım doktorunuz Bülent faka mıydı? Memnun kaldınız mı ?
ElifErdoanSarolu Aslihusein bende Yeliz hanıma gidiyorum bu yazınızı okuyunca biraz daha rahatladım 😊
Esilaminel ElifErdoanSarolu iyi aksamlar adatip yeliz hanim diymi? Siz memnunmusunuz doktorunuz ve hastaneden ben emseye gidiyorum degistirmeyi dusunuyorum?
Aslihusein ElifErdoanSarolu Cidden çok iyi bir hoca ve hastanede öyle hiç pişman olmuycsksınız emin olun 😊
Cotton selindalyanda ben de ona gidiyorum... Ve bu postun altında ilk yorum doktorumu görünce çok şaşırdım, bir daha hamile olsam ona gitmezdim...
ArslanlardanEsra Smnrgndz normal doğumu 2.500 olarak biliyorum ama bu fiyat 2 yıl önceydi hala aynımıdır bilemiyorum