Aysehatun Nidagokbulut bende bu doktoru duydum bi arkadaşım önerdi bende yeni hamileyim ve doktor arayışı içerisindeyim siz bu doktorla mı takip ediyorsunuz gebeliğinizi çok sevinirim cevaplarsanız
NisaD Nidagokbulut Mine hanım nasıl bir doktor? Acaba normal doğuma yatkın mı? Ben de Medipolde Perihan hanıma gidiyorum Mine hanıma geçmek istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Normal doğum yapmak istiyorum
BraAplanOrta Nidagokbulut normal Doğum ücretini öğrenebilir miyim ne kadara yapmıştınız memnun musunuz doktorunuzdan
Milkshake1987 Mercimekannesi çok duydum adını bu doktorun....ben kendi doktorumdan memnunum fakat Doğum yaptırdığı hastaneden oldukça kötü yorumlar duydum o yüzden Doğum için bi hastane araştırıyorum siz Nası memnunmusunuz dogum için Ermeni Hastanesi nasıl acaba araştırdınız mı ? Bana kısaca Bilgi verirmisiniz
Firstmommy Mercimekannesi merhaba ; muayene ve dogum ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz, ? Bende o hastaneye gitmek istiyorum.
pamuksekerinannesi Koşuyolu medipol Şükriye Leyla Altuntaş..Ama önceden hastası olmak lazım artık gebelik takibi almıyor diye biliyorum... Kesinlikle tek geçerim çok bilgili ve ince eleyip sık dokuyan hassas yaklaşan bir doktor..
Burcuner merveakbaba92 bende yeker hocaya gidiyorum ama ben problemim hastaneyle alakali ve odalar cok eski ve dogumhaneyi sans eseri iki gun once gordum berbat otesi birde yeker hoca mesai disi doguma gelirse ek ucret aliyorlarmis sizinde boyle kaygilariniz var mi yoksa ben mi abartiyorum bilmedim su an yeni hastane ariyorum 😩
Zeynooo merveakbaba92 normal doğum mu olucak ikimizin var üçüncüye hamileyim ona başladım memnunum ins nial.olur benimki
Ayazipek merveakbaba92 o hastane kapandı yeker bey şuan İstanbul hospital hastanesinde hizmet veriyor
Durununannesi80 Ecem canım ben ona gtmek istyrm ama biraz suratsz geliyo 😂sen gidiyosan biraz anlatrmısın
Carina Ecem hanım doktorunuzdan Doğum yaptınız mı memlun kaldınız mı birde doktor yumurtlama takvimi yapıyor mu acaba bilginiz var mı
ZeynepKarataTeytey Hastaneyi bilmiyorum ama bu iki doktoru çok övenler var Medicana Bahçelievler-Düzgün korkmaz ve Ferhat uysal Bakırköyde önceden muayenesi varmış Yenibosna tarafına taşınmış tam bilmiyorum nerede olduğunu
PnarOuzKahveci ZeynepKarataTeytey düzgn korkmaza gittim tavsiye etmiyorum hamileliğimin 5. Haftasında enfeksiyon çıktı kanda 3 gün çapa tıpta yattım medicanada yüzümüze bakmadı sayın düzgün bey
Ruyaa ZeynepKarataTeytey Ferhat bey gercekten cok basarılı işinde ve inanılmaz motive eden bir doktor Ataköy towersta suan yenıbosnada 🤗
zgepolat ZeynepKarataTeytey düzgün korkmaz benim tüp bebek doktorumdu. Yaşadığım hergün o adama lanet ediyorum. Egolu özensiz ve umursamaz bir doktordu. Beni paramparça etti. Aklıma geldikçe sinirleniyorum 🤬
meryemm_demir ZeynepKarataTeytey Ferhat bey senelerdir eşimin ailesinin doktoru müthiş bir adam iki düşüğü birlikte atlattık kan pıhtılaşma sorunumu buldu ama sonra nasıl olduysa Düzgün beyle tanıştık ve oğlumu kucağıma almama çok yardımcı oldu görümcemde 10 yıldan fazla çocuk sahibi olamıyordu düzgün beyin transferi başarılı oldu ikiside harika doktor Ferhat beyin muayenesi bize çok geldiği için şuan tercih edemiyoruz 3 yıl önce 200₺ ödüyorduk şuan 400 olmuştur sanırım...
ZeynepKarataTeytey PnarOuzKahveci Öncelikle geçmiş olsun bebeğinize inş daha iyidir.Ama bu hastaneden mi kaynaklıydı neden oldu acaba Düzgün bey ilgilenmedi mi sizinle?
Nhrdrn85 PnarOuzKahveci duzgun korkmaz'in ihmalkarligi yuzunden 15 haftalik bebegimi kaybettim..surekli kanamam oldugu halde super super diyip 2 dk da gonderiyodu beni.1 kere bile neden bu kanamalar bu agrilar diye muayene etmedi.tonla para doktuk medicanaya birde.parada gozumuz yok ama hakkimizi helal etmiyoruz.
Sdnurr Atakent acıbadem de derya uyan harikaaa ☺☺ Yenibosna nisa hastansinde Derya kanza gül var o da güzel 👍
gzemtum Sdnurr derya uyan asla güvenmiyorum arkadasım kürtaj yaparken rahminde yırtıp enfeksiyon kaptırdı
edasadi Sdnurr derya kanza güle gidiyorum ilgili bir doktor birde asiye hanım var orda o da ıyiymis hastahane personeline gelen hastalarla ilgilenirken titizlikle davranmalarına sebep oluyormus doğumda vs
Hzlhakko Sdnurr bende acıbademde ki Derya hanımı takip ediyorum evime yakın diye gidebilirim normal Doğum yanlısı mı yoksa sezeryan mı
Sdnurr [bilinmeyen] nisa hastanesinde Derya Kanza Gül tavsiye ederim şu anda ona gidiyorum ve memnunum 😇😇
Seymasal Sdnurr bende doktorumu değiştirmek istiyorum canım muayene ve doğum ücretleri ne kadar o doktoru ilgili diye duydum henüz deneyemedim
PnarOuzKahveci ZeynepKarataTeytey kendisi bana dünyanın tahlilini yaptırdı bacaklarımda ve belimde ciddi sancım vardı beyaz kanda ciddi düşüklük varmış meğer.. bırakın odaya gelmeyi bir ağrı kesici taktırdı çıktı hastaneden. Tahlillerime bakmadı bile oda o hastanede son oldu. Şuanda kan tahlillerim takipte türkiye hastanesi figen hanıma gidiyorum müthiş derece memnunum herşey yolunda çok şükür.
PnarOuzKahveci ZeynepKarataTeytey tabi sonra bununla kalmadı biz hastaneyle tartıştık neymiş paramızı eksik almışlar çıktıktan sonra aradılar bizde ödemedik tabiki 😀 sonrasında hemen medikal park bahçelievlere gittim ordada aynı şeyler fakat oradaki çağcıl yetim isimli doktor çok ilgili çok kibar bir doktordu tavsiye ederim 🙂
Milkshake1987 ZeynepKarataTeytey bu hastane için o kadar kötü yorumlar var ki bi bayan bi posta bebeğini sağlıklı doğurduğunu ve öldüğünü yazmıştı geçen gün benimde doktorum bu hastanede Doğum yaptırıyor o yüzden doğumumu başka bi doktor başka bi hastanede yapmayı planlıyorum
ZeynepKarataTeytey PnarOuzKahveci sizin ve bebeğiniz iyi olmasına sevindim maalesef istenmeyen aksilikler oluyor insan tabi güvenmek istiyor en başta doktora ilgilenmesi çok önemli benim için bende henüz karar vermedim Medilife Beylikdüzü bana yakın oradaki Senem ve Selda hanımı da iyi diye duydum büyük ihtimal bende ilk oraya gidicem
PnarOuzKahveci ZeynepKarataTeytey ilgi konusu kişiye göre değişiyor. Aynı ilk görüşte aşk gibi 😀 ilkten bi elektrik alamayınca olmuyor. Birazda şans işi açıkçası
Reyyan1310 ZeynepKarataTeytey senem hanıma randevu bulmak çok zor ilk gideceğimde 2 ay bekledim şuanda şubat randevumu bile aldım
Yesimkose Kubra0903 merhaba hastane ve doktor hakkinda sizden bilgi alabilir miyim, bende dilek hanima gitmeyi dusunuyorum normal dogum taraftarimi ama hic bir fikrim yok 🙄 dogum yapan varmi cevrenizde kendisinde
Ozgemir05 Kubra0903 bende aynı hastane de sever hanıma geliyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum dilek hanıma gelmeyi düşünüyorum. Ama kararsızım