Sfr_1834 BEYLİKDÜZÜ KOLON hastanesine giden ve doktor önerebilecek olan yokmu 🙄 normal doğuma teşvik eden başarılı ve mümkünse kadın doktor tavsiyesi istiyorum 🙏🏻
Melson Sfr_1834 Merhabalar kesinlikle günay gündüz diye bi doktor var cok deneyimli ve dogru yönlendiren bi doktor ☺️
Asyahtc adm surp pirgiç hastanesi ve agavni Nergis Tezenli 👍🏼 Tek geçerim inanılmaz pozitif ve başarılı bir doktor herşeyden önemliside normal Doğum yanlısı 👏🏻❤
Gonulsonmez Bahçelievler Vital Hospital Dr. Dalga Dalgicoglu çok başarılı 👍memnunun ve tavsiye ederim
merwerkan1903 Gonulsonmez adını cok duydum isyerinde hamile kalamayan rahatsiz olan arkadaslarim bu dr sayesinde bebek sahibi oldu tanidigim 3 kisi war boyle.ben beylikduzunde oturdugumdsn gidemedim maalesef malum trafik yogun acil bi durumda yetisemem ws diye
tubahoc Gonulsonmez Merhaba bende o doktora gidiyorum, çok memnunum ama daha önce doğum yaptınız mı, normal doğuma yönlendiriyor mu? Birde hastane çok küçük, bebek için tam teşekküllü mü bilemedim. Doktor çok iyide hastaneyi hiç beğenmedim.
mervezegem77 Koşuyolu Medipol Dr. Perihan Özden'e gidiyorum ben memnun kaldim. Güzel ilgileniyor. Muayene ücreti de 140 liraydi sanırım.
GamzeSerhat selindalyanda hangi hastaneden bahsediyorsunuz acaba kaçırdım da ben orayı bulamadım bi türlü😇
Aysehatun Nidagokbulut bende bu doktoru duydum bi arkadaşım önerdi bende yeni hamileyim ve doktor arayışı içerisindeyim siz bu doktorla mı takip ediyorsunuz gebeliğinizi çok sevinirim cevaplarsanız
Zeytin41 Kubra0903 Merhaba barampasa kolan gidiyorsun dilek hanima sanırım muayne ücretini ögrenebilirmiyim
Zee88 Zeynebinannesi ümraniyedeki hastaneler çok kötü zaten..medipolde 2. Doğumumu yapacağım inşallah..doğum ebeleri doğum sonrası ilgi alaka bebek hemşireleri harika..üstelik yenidoğan bakım ünitesi olan bir hastane..çocuk dr larıda iyi..ben kadın dr u olarak Sinem ay ‘a gidyorum çocuk dr muz Enver atay..
Eceunverkanra Zee88 sinem hanimdan memnun musunuz acaba? Bende yeni basladim gitmeye, kanim cok isindi ama sizin yorumunuz nedir acaba?
qamsem Zee88 muayene ve Doğum ücreti hakkında bilginiz var mı peki ben Erdem’e gidiyorum ama hala içime sinmiyor 🙃
SevDin Obsesifk evet iyi doktor diyorlar ama çok yoğun bir doktor ve randevu almak imkansız allah korusun acil bir durum olsa araki doktoru bulasın
SevDin Obsesifk ben özele gidiyorum canım farklı farklı doktora muane olmak istemedim ama yasin bey yoğun olmasa onu tercih edebilirdim
Karanfilcik SevDin Obsesifk rumuzunuzu görünce acaba sizde antidepresan kullandınızmı bende anksiyete hastasıyım şu an bıraktım hamile olduğum için sizin ilaç durumunuz hakkında Bilgi almak isterdim
Esilaminel Aslihusein merhabalar cok uzun süre önce yazmişsiniz fakat ben yeni hamileyim yeni gördum ... Şuan emseye gidiyorum ve degistirmek istiyorum sizden ricam deneyiminizi benimle paylasirmisiniz... Dogumdan memnun kaldiniz mi? Yeliz hanim ve hastaneden
Aslihusein Esilaminel Merhaba ben Doğum yapalı 40 gün oldu o kadar memnun kaldım ki hem Yeliz hocadan hem de ebelerden arkadaş gibi olduk resmen oraya her kontrole gittiğimde ebelerimi mutlaka görmeye gidiyorum bana Doğum anımda çok yardımcı oldular çok güler yüzlü davrandılar tavsiye ederim canım mutlaka gitmeni
Didemmiray Esilaminel Esilaminel merhaba bende Adatip Yücel beye gidiyorum. Çok memnunum çok ilgili herşeyi detayına kadar anlatan bir doktor. Emseydense mutlaka adatipi deneyin derim.