merwerkan1903 Cansum1 reyap hastanesi mesut karakuş kesinlikle tawsiye ederim acil durumda hemen geliyo we ek ucret talep etmiyo cok ilgili we guleryuzlu bi dr 24saat ozel telinden de ulasabiliyosunuz tawsiye ederim
SerapUGR Ozlmdz ben gitmiyorum ama gidicem hiç yorum yazanda olmamış merak ettim. Şuan gittiğim yerin bazı imkanları kısıtlıymış bilmiyodum şimdi 31.haftamda doktor değiştircem inşallah iyidir esencandaki bayan
Ozlmdz SerapUGR orada yaninda staj yapan komşumuz dedi ki çok titiz dedi dogumina hoc stajyer falan sokmaz sezeryana falan
SerapUGR Ozlmdz anladım canım bide normal doğum yanlısı olsun istiyorum bu haftasonu gidicem inşallah
Saremelek Ozlmdz ben de gidiyorum çok memnunum çok anlayışlı bi doktor tüm saçma sorularıma 🙄sabırla cevap veriyo
Ozlmdz SerapUGR bende normal dogum yanlısı istiyorum o yüzden faruk moini önerdiler adam yıllardır o hastane de imiş
Zeynepduruali SerapUGR canım Esencana ayağıyla giren tabutla çıkıyor çok kötü bir hastane sakın sakın aman diyeyim
Sfr_1834 BEYLİKDÜZÜ KOLON hastanesine giden ve doktor önerebilecek olan yokmu 🙄 normal doğuma teşvik eden başarılı ve mümkünse kadın doktor tavsiyesi istiyorum 🙏🏻
Melson Sfr_1834 Merhabalar kesinlikle günay gündüz diye bi doktor var cok deneyimli ve dogru yönlendiren bi doktor ☺️