Nihanak hım anladım gerçi orası öyle evet şimdi mesela Esenler medipole gidiyorum 70 tl muayene ücreti , ya zaten ücretten değil de ne bileyim yinede tabini öyle hiç memnun kalmadım demiyorum tabimi başta dediğim gibi aslında çok memnundum hatta Pınar hanıma ilk gittiğimde benim adet düzensizliğim vardı uzun yıllardır ve 1 yıldır çocuk istiyorduk olmuyordu doğal yolla bana polikistik over demişti ve klasik tedavi yöntemi olan Doğum kontrol hapı vermek yerine onun yerine bendne ve eşimden birçok tahlil istedi ve aslında iyide yaptı önce tabi araştırması falan çok güzel sorunun ne olduğunu anlamak için benim yumurtlama sorunum vardı eşimin de sperm eksikliği yani değerli biraz düşük çıkmıştı, o sonuçları görünce bana direk bu şartlarda hamile kalman imkansız gibi birşey dedi yani sana istenende aşılama hatta tüp bebek bile yapamam şuan dedi yapsakta tutmaz şuan dedi %5 bile değil dedi Allah yularda yalan söylüyorsam benim o an başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki😔 ama eğer istiyorsan deneyelim dedi bende daha düğündne kalan borçlarımız falan var ve durumumuz çok yoktu Allah’a sığındım ve dedim ki hani başka yolu veya tedavisi yokmu falan pınar hanım öyle deyince benden bu sefer başka tetkikler istedi rahim filmi falan istedi o da her hastane yapmıyor biz yapmıyoruz özelde yaptır dedi 400 e yakın para verdim mecbur yaptırdım şükür onda da temiz çıktı tüplerim falan herşeyim normaldi açıktı sonra ben bi akrabamdan duydum çatlatma iğnesi diye birşey varmış onda da aynı problemler varmış yaptırmış şükür hamile kaldı tuttu bende Pınar hanıma söyledim oda tamam deneyelim ama çok umutlanma dedi aşılama veya tüp bebek niye düşünmüyorsun dedi bende ondan önce dilerseniz bu şekilde bi deneyelim ona ondan sonra bakarız Hocam dedim oda iyi sen bilirsin dedi ve ağustosta adetlikler yumurta olgunlaştırıcı hap kullandım sonra da çatlatma iğnesi oldum Oınar hamıma kontrole gittim o bile şaşırdı hatta baya yumurtan olgunlaşmış ikiz hatta 3çüz bile olabilir dedi ve çok şükür 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tutmuştu yani ama tek gebelikti olsun Allah’ıma şükür ben bi sevindim anlatamam çünkü o kadar umutsuzluğa itmişti ki Pınar hanım beni anlatamam yani sanırım ondan soğudum biraz ve birkaç gebe takibine gittikten sonra bıraktım şimdi Medipole gidiyorum yani ben tavsiyede bulunmasaydım Pınar hanım beni tüp bebeğe yönlendirecekti ben bu düşüncenin yanlış olduğu aslında nolursa olsun umudumuzu kaybetmemiz gerektiğini iyice anladım şükür şimdi 29. Haftamdayım oğlum olacak inşallah Rabbim nerde varsa sağlıklı sıhhatli kurtarsın cümlemizi inşallah hayırlı evlatlar eylesin 🙏🏼💙 uzun oldu kusura bakma