Yamacin-Annesi Deletedmom23234 ama ben sizi unutmuyorum dimi 😂 yazıyorum size ama sen öyle yapmıyorsun😂 @Akrepbebek bi beni birakmayan🥰
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Şaka yav sjsjsj 🤣 aşko tabiki yeni arkedaşlar yapabilirsin ama kankin olamaz Ayağınızı denk alın sjsjaja @Akrepbebek ben seni tehdit etmedim mi sjaja heeee sen milyon sen milyar sen utanmıyorsun musun yeni kankiler edinmeye jshshajaja
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 ya bak qdi üstünde arkadaş dimi😂 ama sen ucmussun bide benim @Akrepbebek ’mi tehdit ediyor şuna bah bah 😂
YuvarlanamayanPandaa Deletedmom23234 buralardayım sadece izliyorum bebeğim 😂😂😂 müsait olamadım bi türlü
YuvarlanamayanPandaa Deletedmom23234 ben dedim sizeee misafirim var bu hafta çoook aktıf olamam diye kidsten yazdım ama ben burdada isimin değişmesini bekledim baktım umursamıyorlar beni😂
Deletedmom23234 Akrepbebek Hıhh gördük gördük 😔 üç çıldırınlı ebru dedi kii sen didiii benim herseyimsin didiii beni bırakma diddii ama ben bıraktım. Siz yeni kankiler edinince bişey olmuyo ama ben yapınca oluyo ühühüü 😥
Akrepbebek Deletedmom23234 biz yeni kankiler görünce sizleri unutmuyoruz sen 3 cildirinli ebruyu gördün hepimizi unuttun. Bak 3 cildirinli ebru gitti biz kaldık yine 😂😂
YuvarlanamayanPandaa Deletedmom23234 deli etme beni bakkkk daha yaaa yavrum 2-3 gün sonra aynı aktifliğe döneceeemmm