YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi bu gözler neler görüyor anamm anaam bi sadık kalan @Akrepbebek ve ben herkesin bir kankası bir farklısı olmuşşş
Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa evet arkadaş edikdik @Akrepbebek ile ama sizi unutmadık Özge gibi
Akrepbebek Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa tünaydın kizceler. 🤩Hayırlı olsun yeni hesabın pandaaaaa 😂 ben ve gül bir şey yapmadık masum masum konuşuyoruz arkadaşlarla.ama ozgeeee öyle mi 😂😂😂
YuvarlanamayanPandaa Deletedmom23234 buralardayım sadece izliyorum bebeğim 😂😂😂 müsait olamadım bi türlü
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Bu arada aferin he beni korumuşsun 😎😎 😁 bu panda varya bide cikcik gelmiyo bı turlu buralara bende yalan süledim😬😬😬
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Askkkımm beni beni özgeni snsnajaj😬😁😁😁 tamam söyle kız bana kime kanki dedim 🧐
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Yav yok jsjsja sen giriyorsun yeni kankiler ediniyosun sana bişey diyen yok Ohhh 😁😁😁 ne kaaa güzel ne kaaa güzel 😁
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 ama ben sizi unutmuyorum dimi 😂 yazıyorum size ama sen öyle yapmıyorsun😂 @Akrepbebek bi beni birakmayan🥰