elisa123 2prens-annesi41 14. Haftada öğrendik 29 +5 olduk cinsiyetimiz de doktorumuz yanılmadı Ayrı 3 doktora DHA gttim bu aralar hepsi kız diyor 🥰
Symazturk 2prens-annesi41 14+3 te erkek olduğunu öğrendim (özelde) , bazı devlet hastaneleri 20. Haftada söylüyormuş
Calisananne25 2prens-annesi41 19+3 haftalığız inşallah bu cuma günü olan kontrolde öğrenicez artık gösterirse 🥰
AlyaEkmen_ 11+4 de öğrendim devlet Hastanesi’nde yüzde 99 erkek dedi 16.haftaya kadar bekledim 16.haftada da özele gittim orası da kesin erkek değişmez dedi 💙👶
Ozgrrr 0322sukran bana öyle olmadı 12 de erkeğe benziyor dedi 17+1 de kız dddi eşim de şaşırdı hani erkek Di kız mı diye 1 kızımız var bu arada tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun
0322sukran Ozgrrr doktorun bilgisi cihazlar da önemli ondan yanılma olmus olabilir sağlıkla kucağınıza alin insAllah
melegim_ve_ben 2prens-annesi41 12 haftada dr um kıza benziyor dedi ve oyle de oldu .Ben özele gidiyorum.Devlette daha geç soylediklerine dair burda yazan arkadasları okumustum.
Minikpandaa 2prens-annesi41 ya ben hiç merak etmiyordum ilk olmasına rağmen sonra hissedersin falan dediler hiç hissetmiyordum koz erkek tanıydı benim için doktora gitmeden 1 hafta önce hep aklıma erkek giriyordu şükürler olsun doktor da öyle söyledi demek ki hissediliyormuş :)
Smyrayldrm 2prens-annesi41 5 amın cnm benım ❤️ 5 6 haftalık kesen yuvarlakmı fasulye gbı mı kimi dıyo yuvarlak olursa kız fasulye gbı olursa erkek kımısıde fasulye gbı olursa kiz yuvarlak olursa erkek dıyrlar bende anlımuyrm cnm soruyrm ıste