2prens-annesi41 Kızlar ben 13+0 haftalık gebeyim ve meraktan ölücem daha ne kadar beklemeliyim sizce birde devlet hastanesi ile özel hastane farkı oluyor mu
Elsu26 2prens-annesi41 bebeğin pozisyonuyla alakalı ben 18+4 oldum kıza benziyor dedi ama detaylıya girmeden inanmam 😂
2prens-annesi41 Biraz daha sabır diyorsunu yani ama valla dayanamıyorum ya 🙈 iki oğlum var buda hep kalbimden geçen kızmış gibi ama işte rabbim sağlıklı evlat versin öncesinde de
Smyrayldrm 2prens-annesi41 canm 5 6 haftalık ultrosyon unu kese seklın yuvarlakmı fasulye gbı mı ya 🥰 benımde 2 oglum var bende yenı hamıleyım kalbımjzden gecen kız allahım ınslh ikimize nasıp etsın ınslh saglıkla ❤️
Makbule01 2prens-annesi41 evet canım ilk ogrendigimde özelde kız diyordu sonra devlet Hastanesi’ne gittim detaylı ultrasona oda erkek dedi 21 hafta kilo almaya başladım bebisde 28 haftada 1+100 giram olmuş çok şükür iki hafta sonra geri gideceğim
cennetkokulum_ 2prens-annesi41 devlet hastanesi hemen söylemiyor canım ben 20 hafta olucam aha cuma günü hala öğrenemedim detayliyi bekliyorum o zaman da öğrenemezsem özele gidicem başka çare yok
ikicocukluannee 2prens-annesi41 tam 13 haftada erkek olduğunu öğrendik pozisyonu çok iyi %95 değişmez dedi . 30 hafta olduk hala erkek doğumda değişir mi bilemem 😅
0322sukran 2prens-annesi41 12 haftada tahmin de bulundu 16 da net bi sekilde soyledi tahmini de doğru çıktı
Ozgrrr 0322sukran bana öyle olmadı 12 de erkeğe benziyor dedi 17+1 de kız dddi eşim de şaşırdı hani erkek Di kız mı diye 1 kızımız var bu arada tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun
2-prensesannesiii 2prens-annesi41 12. Haftada öğrendim özelde . Devlet hastanesi 16.dan önce soylemiyor .
gamzosgamzos 2prens-annesi41 13+6 da %100 kız demişti doktorum hatta eşim hocam eminmisiniz biz alışverişe başlayacağız demişti doktorum asla yanılmam değişirse fişleri getirirsiniz ben öderim demişti 😂