Marymery49 bende oya hanıma randevu aldım 19 unda gidicem inşallah bebeğimde gelişim geriliği olduğu için gidicem

esderler_ saat 4 de bak canm mhrs den randevular ozaman çıkıyor ama hemen doluyor acele etmek gerekiyo

Marymery49 aaaa öyle mi😀 randevunuzun yanında fetal hastalıklar yazıyor dimi onun ne olduğunu anlayamadım ben siz biliyormusunuz?

Marymery49 oya hanım cok ünlüdür.
        Devlette bulmuş olduğunuz için sanlisiniz.
        Özelde randevusu en son 600tl idi

Marymery49 benim o hastanede Lütfiye adında doktor yanlış teşhis koydu .beni bir güzel ağlattı . Yakınlarından bile geçmem dedim . Ama doktor değişikliği yaptım oradaki raporumu temize çıkarmamı istedi yeni doktorum . Bir kere daha gidip risksiz raporu almamı söyledi . Oya hanımı çok övdüler .elim titreye titreye aldım bende randevu . İnsAllah tekrar aynı şeyi söylemezler 🥺

Marymery49 gelişim geriliğinede bakıyorlardir inşallah doğru almışımdır randevuyu ozaman

Sulee_ aaa bunu bilmiyordum bakıcam hemen canım, Oya hanım bana 13 Ağustos 08.30 diye yazıp imzalı kaşeli kağıdını verdi bununla gidicem cuma günü kabul ederler heralde diye düşünüyorum

Sulee_ bakıyor canım bakıp duruma göre yönlendiriyor bizde de kalp hastalığı var Oya hanım baktı sonra genetiğe yönlendirdi şimdi onurları götürcem cuma günü

esderler_ yaaa çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız sizde peki birşey sorucam herhangi bir rapor vs yazıp veriyor mu yani doktoruma durumu açıklayan bir şey yazarmı

esderler_ normalde beykoz devlet hastanesinde takibim yapılıyor ama karin çevresinde 3 hafta gerileme var ve suyum azalmış bi perinatolojide görsün diye yönlendirdi doktorum

Marymery49 benim kızımın kalbi delik çıkmıştı bir ay sonra gel demişti gittim gayet sağlıklı kapanmış kalpteki delik demişti içim rahatlamıştı 😊

Sulee_ evet raporu veriliyor diye biliyorum riskli yâda risksiz Gebelik gibi