nvn-mutlu GÜNAYDIN güzel anneler ve anne adayları 🌺❤️ bugün nasılsınız 🥰 ben yatağımdan peynirli tost düşünerek uyandım şimdi Allah’ın izniyle yapıp yicem 😋 sizin kahvaltı menüsünde ne var bugün 🤔 herkese afiyet olsun bebişlerimize kilo emziren annelere süt olsun inşallah 🤲❤️🌺💙
isimsiz1i nvn-mutlu tahin pekmez kaşar peynir karışık tost ayva receli çilek receli labne salata domates yumurta çay eşimede süt 😂😂
Musmutlubirkalp nvn-mutlu tost yapicam bende kendime sadece kaşarlı ve tereyağsız 🥰 yanında da domates salatalık yerim belki Bu sıcaklarda insanin cani hicbisey çekmiyor cekse de hazirlayadi gelmiyor bebişim beslenin diye yiyorum kendim için değil 🤭😂🥰
Bebegimicin1 nvn-mutlu geceden beri simit almayi dusunuyorum alsam menusu icinde taze fasulye pirinc pilavi dusunuyoeum daha sabah kahvaltimi yapamdan aksami dusunuyorum
Aysobaciniz isimsiz1i kızs bizede gelsene onlarla 😋 canım çekti valla ne güzel menü 😂 sen bunlarla besle çoçuuu tabi kilosu önde olur 😂 bizde salatalık domates yiyek 🤣🤣
isimsiz1i nvn-mutlu öyle oldu vallah😂😂 bu arada günaydın yazmamışım 😂😂 çok şükür iyiz 31. Haftadan selamlar 😇😇 sen ve bebeğin nasıllar❤️❤️
gokcekocyigit07 Günaydın 🤗 Haşlanmış yumurta, salatalık, domates, zeytin, roka, 2 tam ceviz, bir bardak süt, hepimize tüm yediklerimiz şifa olsun, bebişlere yarasın 🌸
nvn-mutlu Musmutlubirkalp bende beyaz peynirli domatesli yapıcam 😍 bu ara istanbul bana daha iyi geliyor kaç gündür hiç terleyip bunalmadım çok şükür 🤲
Bebegimicin1 nvn-mutlu kayinvalidemle gorumcem gekicekmis isede esim 3 de gudecekmis bugun aksam yemekler cok erkenden pisicek mecbur dusunuyroum 😊
isimsiz1i nvn-mutlu ikisi kız ama ben hep soruyorum tekrar ne diye geçen devlete sordum gözükmüyor dedi ayakları kapalıymış😂 çift yumurta ikizi
nvn-mutlu isimsiz1i yaaa ne kadar güzel benim abiminde ablamında ikizleri var kızlar ❤️❤️ çok güzel bir şey gerçekten hamileleğin nasıl geçiyor zorlanmıyorsundur inşallah