Serpilbb Sedacyln ben ikisinide yaptırsım 2 li testi bence yaptırın ense kalınlıgı en azından iyi bir bilgi veriyor ama 3 lü testte spina bifida riski çıktı vs çok stresli bir dönem geçirdim sonradan öğrendim ki doğruluk payı düşükmüş 3 lü testin. Bidaha hamile kalırsam 3 lü testi yaptırmam
gbyalcin Sedacyln devlette de yapılıyor. Arkadaşım 31 haftalık hamile devlete gidiyor ondan da istediler ikili taramayı. Sıkıntı çıkmayınca üçlü taramaya gerek yok demiş doktor
Sedacyln gbyalcin devlet hastanesine gittim o istemedi böyle birşey zaten sadece belli hastanelerde ve tüm özellerde yapılıyormuş. Özeldeki doktorum istedi ama sanırım bende yaptırmıcam😂detaylı ultrasonda bi problem varsa gözüküyorsa 2li taramaya gerek yoktur herhalde
gbyalcin Sedacyln ben de üçlü testi yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten sonraki kontrolde detaylı var. İkilide de herhangi bir problem çıkmadı. Zaten en önemlisi detaylı Allah korusun herhangi bir durum olursa önlem almak açısından falan
Gzncsr 2li test yaptırdım. Sonuca göre gerek duyarsa dna testi isteyecekti doktorum.Neyseki gerek kalmadı sonuçlarım normal çıktı.
Bussratozaan Sedacyln benim doktorum 2li testi yaptır eğer sorun cıkmaz ise 3lü 4lü yü yaptırmayız dedi yaptırdım 2liyi problem cıkmadı cok şükür ama en az birini yaptırman lazım
Asiaveannesi Sedacyln Bence kendinize şu soruyu sormalısınız. Doktor size yüksek riskli bir durum var dediğinde ne yaparsınız? Eğer cevabınız her ne olursa olsun ben bu bebeği doğuracağım ise yaptırmanıza gerek yok. Bende yaptırmış bulundum ama şimdi düşünüyorum da bir sonraki hamileliğimde yaptırmayacağım.
eeebruuu Sedacyln canım ben 2′li tarama testini yaptırdım sadece içim rahat etsin diye yoksa başka amacım yoktu çok şükür temiz çıktı herşeyi doktorum da 3′lü tarama testine girme detaylıya gir dedi 😇
bahtnurr1 Sedacyln bence gerekli 😊 2lide doktor pozisyon uygun değil 1 ay sonra 3lüye gel demişti memlekete gidince tekrar doktora gittim benek döndü ve ölçüm yaptı peşinden 3lüye de girdim. Yapılması gereken ne varsa gerekli gereksiz demiyorum hepsini yaptırıyorum. Bebekte bi sağlık problemi varsa onu öğreniyorsun
Gizemkcer Bende 2 li testi yaptirdim doktorum 3 luye gerek duymadi sonrasinda detayli ultrasona girdim zaten doktorlar gerek gormeyince 3luyu yapmiyorlar bile
1mervedir Sedacyln merhabalar ben şuan 21 haftalığım ikili taramayı yaptırdım doktprum kesinlikle yaptır dedi zaten kan aldılar ultrason dışında başka bir şey yok ama üçlü yapmadı bana doktorum dedi ki ikilide sorun çıkmazsa üçlü ve dörtlü yapmıyoruz bu hafta da ayrıntılı ultrasona girdim sadece
1suranur1anne Canım yaptırsan da yaptırmasan da testin sonucu düşük gelirse düzeltemezsin ki benden de istedi 2 bebeğim ultrasonda normal herşey dedi yapmadım yine de sen bilirsin ama bence Fuzuli masraf bir sağlıkçı arkadaşımda öyle söylüyordu